Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

283 nybyggede lejeboliger i Aarhus' nye boligkvarter

Enghaven

Lejeboliger i unikke rammer i Risskov

De nyopførte ejendomme i Enghaven består af 248 attraktive lejligheder fordelt på én karrébebyggelse og ét længehus. Lejeboligerne er indrettet med ét til fem værelser og varierer i form, så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov.

Enghaven er en del af det nye, attraktive boligkvarter, Engbyen i Risskov, hvor bæredygtighed, naboskab og fællesskab er i højsædet. Med unik beliggenhed i Risskov har du alt, hvad du skal bruge i nærheden – og skal du til Aarhus C, kommer du let omkring med letbanen, der ligger få minutters gang væk.

Fra Enghaven kommer du nemt og bekvemt til alt.

Naboskabet blomstrer allerede på Enghaven – find din drømmebolig under ledige boliger.

Fakta om boligerne

De 248 attraktive lejeboliger i Enghaven er fordelt på et til fem værelser i henholdsvis en karrébebyggelse og et længehus.

I alle lejligheder får du:

  • Ét til fem værelser fordelt på 50-153 m²
  • Gode planløsninger med køkken-alrum, lyse rum og store vinduer
  • Egen altan eller terrasse
  • Electrolux vaskemaskine og tørretumbler
  • Opvaskemaskine
  • Gulvvarme
  • Adgang til elevator
  • Mulighed for p-plads
  • Overdækket cykelparkering ved fællesarealerne
  • Mulighed for én hund – med forbehold.

Udlejes ikke som deleboliger.

Engbyen er Aarhus' nye visionære boligkvarter

Aarhus er en by i konstant udvikling, og det nye boligkvarter i Engbyen ved Risskov er et projekt med høje ambitioner. Her er fokus på at skabe et trygt og urbant område med vægt på bæredygtighed og plads til naturen, hvor de grønne lommer og boldbaner indbyder til ophold og leg. Derudover sørger det grønne strøg og letbanen for en god infrastruktur for beboerne, ligesom der er gode forbindelser til byen med både cykel, bus og bil.

Arkitekturen i Engbyen er ambitiøs, og facadeforskydningerne samt variationen i bebyggelsernes højde giver et dynamisk og legende udtryk. De grønne gårdrum i midten af karrébebyggelserne er fuld af atmosfære, og den ‘vilde’ natur i kvarteret understreger navnet på området.

Velkommen til Engbyen.

Ledige lejeboliger i Enghaven

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning