Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

283 nybyggede lejeboliger i Engbyen i Risskov

Enghaven

Lejeboliger i unikke rammer i Risskov

Enghaven består af 248 attraktive lejligheder fordelt på én karrébebyggelse og ét længehus. Lejlighederne varierer i størrelse, så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Boligerne er til familier, par, singler og seniorer, der lægger vægt på at bo i et grønt og roligt kvarter med gode indkøbsmuligheder, specialbutikker og institutioner i lokalområdet.

Enghaven er en del af det nye, attraktive boligkvarter, Engbyen i Risskov, hvor også ejendommene Lynghaven, Valnøddehuset, Bellishuset og Syrenhuset ligger. I Engbyen er bæredygtighed, naboskab og fællesskab i højsædet. Med unik beliggenhed i Risskov har du alt, hvad du skal bruge i nærheden – og skal du til Aarhus C, kommer du let omkring med letbanen, der ligger få minutters gang væk.

Med en lejebolig i Enghaven bliver du en del af et blomstrende naboskab.

1-5 værelser
Masser af grønne fællesområder
Tæt på Aarhus
Kort afstand til offentlig transport

Fakta om boligerne

De 248 attraktive lejeboliger i Enghaven er fordelt på et til fem værelser i henholdsvis en karrébebyggelse og et længehus.

I alle lejligheder får du:

  • Ét til fem værelser fordelt på 50-153 m²
  • Gode planløsninger med køkken-alrum, lyse rum og store vinduer
  • Egen altan eller terrasse
  • Electrolux vaskemaskine og tørretumbler
  • Opvaskemaskine
  • Gulvvarme
  • Adgang til elevator
  • Mulighed for p-plads
  • Overdækket cykelparkering ved fællesarealerne
  • Mulighed for én hund – med forbehold.

Udlejes ikke som deleboliger.

Urbant område med plads til naturen

Aarhus er en by i konstant udvikling, og det nye boligkvarter i Engbyen ved Risskov er et projekt med høje ambitioner. Her er fokus på at skabe et trygt og urbant område med vægt på bæredygtighed og plads til naturen, hvor de grønne lommer og boldbaner indbyder til ophold og leg. Derudover sørger det grønne strøg og letbanen for en god infrastruktur for beboerne, ligesom der er gode forbindelser til byen med både cykel, bus og bil.

Arkitekturen i Engbyen er ambitiøs, og facadeforskydningerne samt variationen i bebyggelsernes højde giver et dynamisk og legende udtryk. De grønne gårdrum i midten af karrébebyggelserne er fuld af atmosfære, og den ‘vilde’ natur i kvarteret understreger navnet på området.

Engbyen – Aarhus' nye visionære boligkvarter

Engbyen er et nyt, grønt boligkvarter med en unik beliggenhed i Risskov, tæt på Aarhus. Med en lejebolig i Engbyen får du moderne komfort i et trygt boligkvarter, hvorfra du nemt kan komme til centrum af Aarhus, tage en dukkert ved Den Permanente, nyde en picnic i Riis Skov og løbe en tur langs Bellevue strand.

Som beboer i Engbyen bemærker du hurtigt de mange grønne åndehuller. Et centralt element i boligkvarteret er nemlig fokus på bæredygtighed og vild natur med vilje. I væksthuse og blomsterkasser titter brombær, nordisk eng, salvie og timian frem, og de to gårdrum i midten af karrébebyggelserne inviterer til hyggelige stunder på tæpper og ved borde og bænke.

Den varierede bynatur bidrager desuden til øget biodiversitet for insekter. På den urbane sti ved letbanen vokser træer og buske langs kantzonerne, og derudover sørger beplantningen ved bygningerne for at holde soklen fri og ventileret.

Ledige lejeboliger i Enghaven

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning