Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Unikke boliger ved Københavns havn

Havneholmen - Poseidon

Unikke boliger ved Københavns havn

Poseidon er en prisbelønnet arkitektonisk perle få kilometer fra Københavns centrum.

Den unikke ejendom har en attraktiv beliggenhed i et internationalt miljø med kun enkelte skridt fra havnen og kort afstand til den nærliggende kanalby.

2-5 værelser
3 km til Kongens Nytorv
1-3 altaner

Perlen Poseidon

Med en lejebolig i Poseidon får du:

  • 131 lejeboliger, vælg mellem 2-5 værelser
  • 66m²-169m²
  • Store panoramavinduer
  • Elevator og p-kælder

Lejlighederne er veludstyrede med eksklusive materialer, plankegulve af massiv ask, indrettet med et grebsløst design-køkken fra HTH med glatte hvide overflader og med massive bordplader i Valnød samt underlimet vask.

Badeværelserne har samme grebsløse skabe, bordplade i lys composit med underlimet hvid porcelænsvask og vaskesøjle fra Siemens.

Se ledige boliger

Prisbelønnet arkitektur

Poseidon er tegnet af arkitekten Lene Tranberg fra arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, der har modtaget international anerkendelse for ejedommens prisvindende arkitektur.

Ejendommens unikke kendetegn er blevet fremhævet som noget af Danmarks bedste, og bliver i medierne omtalt som “Boligskulptur på vandet”.

Den nyskabende og originale arkitektur har med sin centrale og havnenære beliggenhed åbnet op for en helt ny oase midt i byen.

Se ledige boliger

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning