Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejeboliger i Valbys blomstrende boligkvarter

Kløverbladsparken

Lyse lejligheder i Valbys gamle industrikvarter

I Valbys gamle industrikvarter, Ny Ellebjerg, ligger Kløverbladsparken i et elegant mix af rækkehuse og karréhuse. De 102 lejeboliger varierer fra et til seks værelser, alle med egetræsgulve, hvide vægge og funktionelt køkken og bad, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på boligen.

Boligerne er indbydende med store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og forener lejligheden med ejendommens grønne områder. I Kløverbladsparken bor du i gåafstand til Valbyparken, Vestre Kirkegård og det nye Grønttorvet – og blot en kort cykeltur ad den nye grønne cykelsti til hjertet af Valby.

1-6 værelser
Tæt på institutioner, skole og legepladser
Tæt på grønne områder
Fælleslokale og tagterrasse
Kort afstand til Valbyparken
Gåafstand til Ny Ellebjerg Station

Fakta om boligerne

Kløverbladsparken er en nyere ejendom fra 2017, som består af i alt 102 boliger. Med en lejebolig i Kløverbladsparken får du:

  • 1-6 værelser
  • Egen altan eller terrasse - og to fælles tagterrasser
  • Store, lyse rum i boligen
  • Egetræsgulve
  • Parkeringskælder
  • Grøn gårdhave med legeplads, borde og bænke
  • Gåafstand til indkøb, daginstitution og skole
  • Offentlig transport lige i nærheden

Uderum med plads til privatliv og fællesskaber

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasse i stueetagen. Derudover er der to store fælles tagterrasser, hvor du kan mødes med naboerne til en hyggelig grillaften eller et glas vin i aftensolen – og får du fingrene i en af de eksklusive penthouselejligheder i to etager, har du din egen tagterrasse med udsigt over byen.

I Kløverbladsparken finder du også et fælleslokale med køkken til de større begivenheder.

Mellem bygninger har arkitekterne skabt et åbent og indbydende grønt område med store græsarealer, højbede, blomster, buske og træer.

Kun et stenkast fra ejendommen ligger Valbyparken, som både tilbyder naturlegeplads, haveforening, golfbaner, idrætsforening, windsurferklub, caféer og meget mere.

Landsbystemning i fint arkitektonisk mix

Kløverbladsparken fremstår som en lille landsby med forskellige rækkehuse og karréhuse. Den arkitektoniske stil smelter sammen med omgivelserne i Valbys gamle industrikvarter, der både byder på rå fabrikshaller, klassiske hvide byhuse og moderne ejendomme.

Kløverbladsparken er kendetegnet ved sine springende højder, bygningerne ligger forskudt af hinanden og er bygget i skiftevist rødt og mørkegråt tegl med forskellige betonfelter til at bryde looket. Det skaber stor variation og et spændende spil i facaden.

De høje karréhuse på tre-fem etager skærmer området udadtil, mens de mindre rækkehuse ligger bagtil. De indeholder hver to lejligheder med egen indgang.

Det grønne område mellem bygningerne er åbent for alle, for dermed at skabe et parklignende miljø med masser af liv. Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects og stod færdig i 2017.

~200 meter
~200 meter
~500 meter
~800 meter
~300 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning