Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os
Lyse lejeboliger i Valbys blomstrende boligkvarter

Kløverbladsparken

Vil du leje en bolig i Kløverbladsparken?​

Klik dig videre herunder for at se ledige lejligheder i Kløverbladsparken og datoer for åbent hus. 

Husk, at du også altid er velkommen til at kontakte vores udlejningsafdeling på tlf: +45 33 75 10 10.

Lyse lejligheder med plads til alle

I Valbys gamle industrikvarter, Ny Ellebjerg, ligger Kløverbladsparken i et elegant mix af rækkehuse og karréhuse. De 102 lejeboliger varierer fra et til seks værelser, alle med egetræsgulve, hvide vægge og funktionelt køkken og bad, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på boligen.

Boligerne er indbydende med store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og forener lejligheden med ejendommens grønne områder. I Kløverbladsparken bor du i gåafstand til Valbyparken, Vestre Kirkegård og det nye Grønttorvet – og blot en kort cykeltur ad den nye grønne cykelsti til hjertet af Valby.

  • 1-6 værelser
  • Tæt på grønne områder
  • Kort afstand til Valbyparken
  • Tæt på institutioner, skole og legepladser
  • Fælleslokale og tagterrasse
  • Gåafstand til Ny Ellebjerg Station

Uderum med plads til privatliv og fællesskaber

Hver bolig har sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasse i stueetagen. Derudover er der to store fælles tagterrasser, hvor du kan mødes med naboerne til en hyggelig grillaften eller et glas vin i aftensolen – og får du fingrene i en af de eksklusive penthouselejligheder i to etager, har du din egen tagterrasse med udsigt over byen.

I Kløverbladsparken finder du også et fælleslokale med køkken til de større begivenheder.

Mellem bygninger har arkitekterne skabt et åbent og indbydende grønt område med store græsarealer, højbede, blomster, buske og træer.

Kun et stenkast fra ejendommen ligger Valbyparken, som både tilbyder naturlegeplads, haveforening, golfbaner, idrætsforening, windsurferklub, caféer og meget mere.  

Landsbystemning i fint arkitektonisk mix

Kløverbladsparken fremstår som en lille landsby med forskellige rækkehuse og karréhuse. Den arkitektoniske stil smelter sammen med omgivelserne i Valbys gamle industrikvarter, der både byder på rå fabrikshaller, klassiske hvide byhuse og moderne ejendomme.

Kløverbladsparken er kendetegnet ved sine springende højder, bygningerne ligger forskudt af hinanden og er bygget i skiftevist rødt og mørkegråt tegl med forskellige betonfelter til at bryde looket. Det skaber stor variation og et spændende spil i facaden.

De høje karréhuse på tre-fem etager skærmer området udadtil, mens de mindre rækkehuse ligger bagtil. De indeholder hver to lejligheder med egen indgang.

Det grønne område mellem bygningerne er åbent for alle, for dermed at skabe et parklignende miljø med masser af liv. Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects og stod færdig i 2017.

Beliggenhed

Cafe

~200m

Off. transport

~500m

Park

~800m

Skole

~300m

Butik

~200m

1-6

Værelses Lejligheder

102

Moderne lejligheder

2017

ejendommen bLEV ByggeT

Nu

EN DEL AF HEimstaden