Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige lejligheder - de fleste med egen have - i Seden Syd, Odense

Hvenekildeløkken I

Dejlige lejligheder og rækkehuse i Seden Syd

Hvenekildeløkken ligger i Seden syd, en bydel i den nordøstlige del af Odense, ca. 7 km fra bycentrum. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, skole, børnehus og sportsfaciliteter.

Boligerne i Hvenekildeløkken består af lyse og rummelige lejligheder med to eller fire værelser placeret i enten stueetagen eller på 1. sal, etplans rækkehuse med fire værelser samt en stor "tårn"-lejlighed med fire værelser. Til boligerne i stueetagen er der egen have med redskabsrum og flisebelagt terrasse. Til lejemålene på 1. sal er der redskabsrum.

To til fire værelser
500 m til indkøb
200 m til offentlig transport
1,5 km til skole
Heimstaden lejeboliger i Hvenekildeløkken i Odense NØ

Fakta om boligerne

Boligerne i Hvenekildeløkken er opført i 2004 og fordeler sig på 69 rækkehuse og lejligheder på mellem 64 og 142 m². De fleste af boligerne har egen have/terrasse.

Med en bolig i Hvenekildeløkken får du:

  • Veldisponerede planløsning
  • Godt køkken - de fleste i åben forbindelse til stue
  • Klinkegulv med gulvvarme i entré/bryggers og badeværelse
  • Indbyggede skabe i værelser
  • Hårde hvidevarer
  • Klargjort til vaskemaskine på badeværelse eller i bryggers
Heimstaden lejeboliger i Hvenekildeløkken i Odense NØ

Landsbyidyl tæt på byen

Hvenekildeløkken er placeret i dejlige, grønne omgivelser i Seden Syd, i den nordøstlige del af Odense. Bydelen rummer alt, du har brug for i dagligdagen med indkøb, skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter i nærheden.

Seden og dermed også Seden Syd, er en del af et større lokalområde nord for Odense, langs landevejen mod Kerteminde. Helt unikt for bydelen er den tætte placering til Odense Fjord og naturen omkring den. Ved fjorden finder man Seden Strandby og en lille havn ligesom man også finder H. C. Andersen Skoven i området.

I Fjordager Idrætsforening samles børn og unge om sport og teater. Foreningen er et stort plus for området og samler folk i fantastiske fællesskaber.

Fra boligerne er der ca. 7 km til Odense midtby, som har et sprudlende café- og kulturmiljø samt mange spændende arrangementer, events og attraktioner.

Du kan også kører en tur til Kerteminde, som ligger 15 km væk, og byder på lystbådehavn, badestrande, seværdigheder og en utrolig charmerende bymidte.

~8,0 kilometer
~1,6 kilometer
~7,0 kilometer
~3,6 kilometer
~1,8 kilometer
~1,6 kilometer

Ledige lejeboliger i Hvenekildeløkken I

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning