Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre lejeboliger med havudsigt i København V

Havneholmen

Eksklusive boliger med havudsigt i København V

Havneholmen består af eksklusive ejendomme få kilometer fra Københavns centrum.

Havneholmen har en attraktiv beliggenhed med havudsigt i et internationalt miljø tæt på Københavns havn og kort afstand til den nærliggende kanal-by.

2-4 værelser
3 km til Kongens Nytorv
Altan med havudsigt
Mulighed for egen bådplads

Havudsigt på Havneholmen

  • 2-4 værelser
  • 84m²-147m²
  • Altan
  • Havudsigt
  • Elevator

Lejlighederne er veludstyrede med eksklusive materialer, plankegulve af massiv ask, indrettet med et grebsløst design-køkken fra HTH med glatte hvide overflader og med massive bordplader i Valnød samt underlimet vask.

Badeværelserne har samme grebsløse skabe, bordplade i lys composit med underlimet hvid porcelænsvask og vaskesøjle fra Siemens.

Se ledige boliger

Prisbelønnet område

Havneholmen er tegnet af arkitekten Lene Tranberg fra arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, der har modtaget international anerkendelse for områdets bygninger og miljø.

Havneholmen har med sin centrale og nærliggende beliggenhed skabt en oase midt i byen, hvor den unikke bydel sætter rammerne for Københavns nye eksklusive område.

Se ledige boliger

Ledige lejeboliger på Havneholmen

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning