Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

82 række- og dobbelthuse i Hedensted

Fejringparken II

Familievenlige række- og dobbelthuse i trygge omgivelser

I det østlige Hedensted finder du Fejringparken II. En ejendom, som består af 82 række- og dobbelthuse.

Fejringparken er opført i flere etaper og består af i alt 116 lejemål i Fejringparken I og Fejringparken II. Ejendommen ligger tæt op ad skønne naturområder med veletablerede stisystemer samt udsigt til åbne markarealer, skov og sø.

3-4 værelser
78-98 m2
Tæt på grønne områder
2 km til Hedensted St.

Fakta om lejeboligerne

I Fejringparken II finder du lyse og indbydende række- og dobbelthuse. Ejendommen er opført i holdbare materialer af høj kvalitet – og med gode planløsninger til både den lille og store familie, par og singler.

Med en lejebolig i Fejringparken II får du:

  • Tre eller fire værelser
  • 78, 91 eller 98 m²
  • Rummelige og lyse boliger med god planløsning
  • Køkken-alrum med alt i hårde hvidevarer
  • Gulvvarme i alle rum
  • Egen have med terrasse
  • Egen carport


Der kan ansøges om én mindre hund pr. lejemål.

Lyse boliger med moderne løsninger

Lejeboligerne i Fejringparken II er bygget i 2023 og er opført med fokus på lyse og rummelige planløsninger, og har med det sorte tegltag og lyse murstensfacader et moderne udtryk.

Ejendommen er opført i gedigne kvalitetsmaterialer, med vægge lavet af beton og gasbeton, lyse gulve af laminat og gulvvarme i alle boligens rum. Her finder du også et åbent køkken-alrum, hvor samværet er i fokus, med flot tidløst køkken samt troldtekt-lofter, der bidrager til en god akustik i boligen.

Med en bolig i Fejringparken II får du også adgang til egen have med terrasse af fliser, der giver adgang til at nyde den friske luft hele året rundt.

Skøn beliggenhed tæt på by, liv & hverdagens fornødenheder

Stationsbyen Hedensted er en skøn by beliggende midt i Jylland. Den kalder sig selv for “Byen med sving i” grundet det høje aktivitetsniveau fra borgerne samt den gamle hovedlandevej, der snoede sig gennem Hedensted. Byen har alt, hvad man som børnefamilie skal bruge til både hverdag og i fritiden.

I Hedensted er der et godt udbud af daginstitutioner, SFO'er og skoler. Af større uddannelsesinstitutioner i nærheden, er Dania Erhvervsøkonomi i Hedensted med 25 forskellige uddannelser.

Få kilometer væk ligger Hedensted Golfklub og Hedensted Centret, som blandt andet byder på svømmehal, fitnesscenter, bowlinghal, tre haller, café og et sundhedshus.

Hedensted har desuden en attraktiv placering midt imellem Vejle og Horsens, og har kun 40 minutters kørsel til Aarhus.

4,9 km
1,8 km
1,2 km
1,3 km

Ledige lejeboliger i Fejringparken II

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning