Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre indretningsvenlige lejligheder i Højby, Odense

Brobæklunden II

Lækre indretningsvenlige lejligheder i Højby, Odense

Brobæklunden II ligger i Højby, i det sydøstlige Odense, og byder på godt naboskab, indretningsvenlige lejligheder og kort afstand til børnenes skole, daginstitution eller fritidsinteresser. Er du til have eller altan? Det er op til dig, for i Brobæklunden II finder du begge dele! Fra ejendommen er der kun 8 km til Odense centrum, hvor du kan nyde byens mange kulturtilbud, caféer, restauranter og populære gågade.

Lejlighederne ligger enten i stueplan med lille overskuelig have eller på 1. sal med hyggelig altan. Der er fire forskellige lejlighedstyper, - fælles for alle er, at du får et lyst og venligt køkken, et godt badeværelse med klinker og gulvvarme samt rummelige værelser med indbyggede skabe.

Tre til fem værelser
800 m til indkøb
1,6 km til skole
Egen have og terrasse
Lejeboliger i Brobæklunden, i Odense

Fakta om boligerne

Lejemålene er funktionelle og med meget indretningsvenlig planløsning. Der findes lejligheder fra 74 til 98 m². Til boligerne er der dejlige udenomsarealer med bl.a. legeplads samt parkering.

Med en bolig i Brobæklunden II får du:

  • Tre til fem værelser
  • Lyst og venligt køkken
  • Egen have eller altan
  • Gulvvarme på badeværelse
  • Faste skabe i værelser
  • Hårde hvidevarer
  • Udsigt til åbne marker og grønne områder
  • Parkering og skur til hvert lejemål
  • Fælles legeplads og grønne områder
Lejeboliger i Brobæklunden, i Odense

Bydelen som udvikler sig dag for dag

Højby har lige knap 5000 indbyggere og ligger 8 kilometer sydøst for Odense centrum. Bydelen er placeret nær Fynske Motorvej og Svendborgmotorvejen som gør den ideel for blandt andet pendlere.

I bydelen ligger Højby Station på Svendborgbanen med forbindelse til centrum eller til Ringe.

Bydelen byder på tre forskellige skoler; Højby skole, Højby Friskole og Rudolf Steiner Skolen. Området har også 3 børnehaver/vuggestuer samt en legestue.

Højby Bibliotek ligger på Højby Skole, hvor man også finder aktivt fritidshus med café samt idrætshal og rideskole.

Højby er et dedikeret lokalsamfund med stærke fællesskaber og godt naboskab. Byen har flere foreninger og mødesteder og frivillige lokale gør en stor indsats med tiltag såsom Klovneløb og det populære Højby Marked, som er meget velbesøgt.

Skal naturen og grønne områder nydes er der også gode muligheder i byen, hvor du finder både småskove og en musiklegeplads. Alt i alt er Højby en spændende bydel, som udvikler sig fra dag til dag.

1,1 km
300 m
4 km
1,5 km
700 m
750 m

Ledige lejeboliger i Brobæklunden

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning