Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Alsidige boliger i attraktive Blangstedgård i Odense SØ

Blangstedgård

Alsidige boliger i attraktive Blangstedgård i Odense SØ

Blot fem kilometer fra Odense bymidte finder du det populære område Blangstedgård. Området er med sine mange muligheder og blandede boligtyper et fantastisk sted at bo, uanset om du er ung, ældre, børnefamilie eller senior, da du her finder noget for enhver smag.

Blangstedgård er flot flettet sammen af store, grønne fællesarealer med legeplads og opholdsarealer.
Boligerne er indrette forskelligt, alt efter type, men alle er indrettet funktionelt og har et til fire værelser samt altan eller terrasse.

55 - 130 m²
1,2 k til indkøb
2 km til skole
250 m til offentlig transport
Heimstaden boliger i Blangstedgaard i Odense

Fakta om boligerne

Med en bolig i Blangstedgård får du:

  • Et til fire værelser
  • Hårde hvidevare
  • Lyse elementer i køkken og bad
  • Loft til kip i nogle typer
  • Åbent køkken-alrum i nogle typer
  • Gode parkeringsfaciliteter
  • Faste skabe på værelser
  • Trægulve eller laminat
  • Terrasse eller altan

En spændende by i byen

Blangstedgård er en bydel i det sydøstlige Odense og byder på daginstitutioner, nærbutik, fritidscenter, café, ungdomsskole og dejlige, grønne arealer.

Bydelen har flere rekreative områder, bl.a. et naturskønt anlæg ved Lindved Å, med skov og gode gangstier, det blot venter på, at blive udforsket.

Der er et net af stier, som trygt kan føre dig og familien frem til folkeskoler, Syddansk Universitet, Tornbjerg gymnasium, golfbane og det store indkøbscenter, Rosengårdcentret.

Er du til aktivt udeliv, er der masser af muligheder i Blangstedgård, hvor du både har stier til gåture og motionsløb, mange legepladser til børnene og fodboldbaner at vælger imellem. Området har tidligere været frugtplantager, så mange træer står her endnu, til stor glæde for beboerne som plukker og nyder frugterne.

Blangstedgård er kendetegnet ved at være en bydel med stor variation uden at det går ud over helheden og fællesskabet. - Her er der plads til alle.

Heimstaden boliger i Blangstedgaard i Odense

Fra frugtplantage til attraktivt boligområde

Blangstedgård er meget kendt for sin specielle og anderledes arkitektur og formsprog. Dog er bydelen også et utroligt velfungerende lokalområde, hvor der er tænkt over, hvordan rammerne om et almindeligt hverdagsliv bør være. Mulighederne er mange og der er masser at give sig til i firtiden.

Blangstedgård var oprindeligt et område, hvor man forsøgte sig med frugtavl, da det lå i landzone samtidig med, at jorden var omgivet af byzone på alle sider. Placeringen mellem Kohave Skov og Lindved Å var derfor meget attraktiv.

Da den gamle plantage blev forvandlet til et nyt boligområde valgte man at lade mange af de oprindelige hegn og træer blive stående., hvilket i dag giver god mulighed for æble - og blommerov for området børn og barnlige sjæle.

~1,8 kilometer
~2,1 kilometer
~1,3 kilometer
~1,3 kilometer
~2,1 kilometer
~1,3 kilometer

Ledige lejeboliger i Blangstedgård

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning