Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

11 moderne rækkehuse i Spentrup

Bisagervej

11 moderne rækkehuse i Spentrup

Med et rækkehus i Bisager i Spentrup får du en moderne lejebolig på fem værelser og 115 til 117 m2 med plads til familien. Her får du landsbyfølelsen, men er tæt på byen, så du ikke skal bruge timer på transport til arbejde.

5 værelser og 115-117 m2
500 m til indkøb
15 minutters kørsel til Randers
100 m til offentlig transport

Fakta om boligerne

Alle rækkehusene rummer fem værelser, men med forskellige planløsninger, der passer til alle størrelser familier. Lejeboligerne varierer fra 115 m2 til 117 m2 og byder på egen parkeringsplads, terrasse, et praktisk skur og en mindre have.

Køkkenerne er tidssvarende i designet med hårde hvidevarer i høj kvalitet fra enten Siemens eller Bosch, og alle boliger indeholder enhver families drøm: To badeværelser.

Med en ejendom på Bisagervej, får du:

  • Egen have og terrasse
  • Køkken med komfur, emhætte, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine
  • Gulvvarme i hele boligen
  • To badeværelser
  • Adgang til fællesfaciliteter herunder legeplads
  • Parkeringsplads

En bolig tæt på det hele

Offentlig transport, daginstitutioner, skole, sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder finder du lige om hjørnet, og med blot 15 minutters kørsel til Randers og 50 minutter til Aarhus C, er Bisagervej attraktiv for den travle familie med behov for at få mere kvalitetstid, eller parret, der både gerne vil have ro og være tæt på kulturtilbuddene, som byerne tilbyder.

På selve ejendommen er der desuden egen legeplads, ligesom I er tæt på rekreative områder - perfekt for børnefamilien, der har brug for mere tid til hinanden, uden at ville gå på kompromis med nærmiljøet, natur og byliv.

Moderne bolig og godt nærmiljø

Rækkehusene ligger i Spentrup, som er den tredjestørste by i Randers Kommune med ca. 2.350 indbyggere. I de senere år har der været fokus på at udvikle byen grundet dens strategisk gode placering og nærmiljø, som gør den særlig attraktiv. Det betyder, at flere boligprojekter er blevet opført de senere år, hvilket har været med til at sikre nærmiljøet og fastholde og tiltrække beboere.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning