Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Fritliggende parcelhuse i det sydlige Odense

Aulkærhaven

Fritliggende parcelhuse i ét plan

I det sydlige Odense ligger Aulkærhaven med familievenlige etplans parcelhuse og dejlige grønne områder. De 15 lejeboliger varierer fra tre til fire værelser, alle med funktionel indretning, egen have og terrasse samt parkering lige ved boligen.

Placeringen i Højby - kun 8 km fra Odense centrum - giver en tryg og rolig hverdag med kort afstand til indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og fritidsinteresser. Når der skal ske lidt ekstra kan du gøre brug af Odenses mange kulturtilbud eller kører bilen den korte vej til motorvejstilkørslen som nemt fører dig videre til resten af Danmark.

Tre til fire værelser
800 m til indkøb
300 m til offentlig transport
1,6 km til skole
Aulkærhaven, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

I et stille og roligt lukket vænge i Højby ligger disse dejlige boliger som er opført i 1999 og består af 15 etplans parcelhuse. Boligerne er indrettet med bryggers med ekstra vask samt plads til hårde hvidevarer, skøn lys entré, stor opholdsstue i åbent forbindelse med køkkenet samt to til tre gode værelser, samt et rummeligt badeværelse med skabe.

Med en bolig i Aulkærhaven får du:

  • Tre til fire værelser og 104 m²
  • Hårde hvidevarer
  • Egen have og terrasse
  • Parkeringsplads og udhus
  • Gulvvarme i bryggers, entré og badeværelse
Aulkærhaven, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Et stærkt lokalsamfund med plads til alle

Højby har lige knap 5000 indbyggere og ligger 8 kilometer sydøst for centrum. Bydelen er placeret nær Fynske Motorvej og Svendborgmotorvejen som gør den ideel for blandt andet pendlere.
I bydelen ligger Højby Station på Svendborgbanen med forbindelse til centrum eller til Ringe.

Bydelen byder på tre forskellige skoler; Højby skole, Højby Friskole og Rudolf Steiner Skolen. Området har også 3 børnehaver/vuggestuer samt en legestue.
Højby Bibliotek ligger på Højby Skole, hvor man også finder aktivt fritidshus med café samt idrætshal og rideskole.

Højby er et dedikeret lokalsamfund med stærke fællesskaber og godt naboskab. Byen har flere foreninger og mødesteder og frivillige lokale gør en stor indsats med tiltag såsom Klovneløb og det populære Højby Marked, som er meget velbesøgt.

Skal naturen og grønne områder nydes er der også gode muligheder i byen, hvor du finder både småskove, sølandskab og Højby Fælled samt en musiklegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig.

Aulkærhaven, lejeboliger udlejet af Heimstaden

Tilgængelige boliger med rene linjer

De 15 huse i Aulkærhaven er opført med rene linjer og god farveharmoni, hvor de røde mursten, det røde tegltag og de hvide termovinduer og gavle går fint i tråd.

Hver bolig har tilhørende lille have og terrasse samt egen parkering ved boligen.

Ejendommen er beliggende i lukket vænge, og er meget attraktiv for sær­ligt pensionister og familier, der vil have alle hverdagens nødvendigheder inde for rækkevidde.

3 km
700 m
900 m
550 m
6 km
550 m

Ledige lejeboliger i Aulkærhaven

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning