Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Beboerside for

Valnøddehuset

Velkommen til beboersiden

Her kan du hurtigt og nemt kan få overblik over forhold, der vedrører dit lejemål og den ejendom, du bor i.

Herunder finder du både den gældende husorden for dit lejemål og beboermappen, som giver dig et godt indblik i de indvendige og udvendige forhold samt gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder din bolig.

Vi anbefaler at du mindst en gang om året løber mapperne igennem for at sikre vedligehold af din bolig og forebygge skader. Nogle elementer i din bolig, bør dog efterses oftere.

Eksempel: For en familie på fire, der alle benytter badet dagligt, vil behovet for afkalkning af brusehovedet og rengøring af afløbet være oftere end normen.

Husk at du også kan finde svar på dit oftest stillede spørgsmål i vores Hjælpecenter.

Ejendommens adresse

Arresøvej 36-40
8240 Risskov

Beboermappen

Du finder ejendommens beboermappe her:

Beboermappe

MinBolig beboerportal

Kontakt os via MinBolig – her kan du også se dine lejeforhold, husorden og beboermappe, sende spørgsmål om din bolig og oprette serviceopgaver.

Gå til MinBolig

Find svar i Heimstadens hjælpecenter

I vores offentlige hjælpecenter har du også mulighed for at søge i tidligere stillede spørgsmål og svar. Finder du ikke dit spørgsmål besvaret, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Gå til hjælpecenter her.

Akut problem?

For akutte forhold (f.eks. manglende varme, strøm eller vandskade) kan du kontakte Heimstaden 24H Service på alle tider af døgnet.
Ring til os på: +45 33 75 10 10

For øvrige forhold henviser til MinBolig.