Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Stor interesse for nye boliger i Silkeborg 

Udgivet den 7. august 2023

Interessen for at flytte til Silkeborg er stadig stor. Den boligsøgende har mange muligheder, da markedet de seneste år har oplevet en stor udvikling af boligtilbud. Hos Heimstaden Danmark har vi i løbet af 2023 oplevet den store interesse og i juli måned blev den sidste lejlighed af de 93 i nybyggede Dalgasparken lejet ud.

Silkeborg er ikke blot en by i det midtjyske, men en levende oase af muligheder, hvor det grønne og kulturelle smelter sammen. Heimstaden har i de seneste år investeret i udviklingen af Silkeborg og i flere forskellige projekter, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Silkeborg er berømt for sin betagende natur og det overvældende antal grønne områder. Omgivet af skovklædte bakker, der møder vandet fra de smukke søer, er byen et mekka for naturelskere. Udflugter i den frodige natur, vandreture i de bølgende bakker og en sejltur på Gudenåen er blot nogle af de mange måder, man kan nyde Silkeborgs herligheder. Samtidig er Silkeborg centralt placeret i forhold til Østjyllands mange arbejdspladser og kombinationen af disse ting er nok grunden til Silkeborg oplever en stadig interesse. Som Janne Schmidt, udlejningschef i Heimstaden Danmark fortæller:

“Det er glædeligt at de 93 lejligheder i Dalgasparken blev fuldt udlejet hen over sommeren. Nu flytter vi fokus til Nørreskov Bakke og de 22 rækkehuse som stod færdig i maj. Næste etape i august med 80 lejligheder, klar til at byde mange nye beboere velkommen. Endelig afsluttes byggeriet i oktober med 45 rækkehuse. Nørreskov Bakke er kendetegnet ved mange forskellige slags boliger til mange forskellige familietyper. Vi oplever der er stor interesse til vores mange muligheder til forskellige behov i Silkeborg, men det er naturligt at folk bruger tid på at finde det rette match til deres boligdrømme.”

I Silkeborg ejer, driver og udvikler Heimstaden Danmark 910 boliger.


Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 163.000 lejeboliger i ni lande. Heimstaden køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber Heimstaden værdi for vores ejere og lejere og udlever vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag. Hele koncernen tæller godt 2.100 ansatte i ni lande. Heimstaden Danmark har 250 medarbejdere fordelt over hele landet.