Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Stor interesse for Hirsehaven i Esbjerg

Heimstaden Danmark begyndte i weekenden udlejningen af de 132 kommende lejligheder i Hirsehaven. Der var stor interesse med over 200 fremmødte og 32 reserverede lejligheder allerede.

Udgivet den 21. juni 2023

I Esbjerg er der fuld fart på byggeriet af Hirsehaven på Mølleparkvej. Derfor kunne Heimstaden Danmark også afholde det første åbent hus i den forgangene weekend. Der var stor interesse for at se de kommende boliger og over 200 forventningsfulde gæster havde fundet tid til at se om Hirsehaven skulle være deres kommende hjem. 32 af boligerne er allerede reserveret efter de første få dage.

Hirsehaven tæller tilsammen 132 lejligheder, som fordeler sig på to, tre og fire værelser. Alle boligerne er med enten have eller altan. Hirsehaven henvender sig derfor til mange forskellige beboere. Særligt den klimasikrede park med grønne oaser, sammenhængende stisystem og naturlegeplads vækkede interessen hos de besøgende.

”Esbjerg er en by i vækst og vi er glade for at der er så stor interesse for Hirsehaven. De moderne boliger, den skønne udsigt og det store fokus på grønne omgivelser, vil uden tvivl være attraktive for mange kommende beboere. Det vidner den store interesse for byggeriet også om”, siger Adm. direktør i Heimstaden Danmark, Michael Byrgesen Hansen.

DGNB Guld byggeri

Hirsehaven supplerer de tre karréer, som Heimstaden Danmark har i området i forvejen, og som bindes sammen af det nye rekreative område. Der er stor fokus på mere bæredygtige valg i byggeriet, som skal DGNB Guld certificeres. Der etableres 3 bassiner, som opsamler regnvand og samtidig forskønner området, ligesom parkeringsarealet udvides med en lang række el-ladestandere så mobiliteten for beberene er fremtidssikret. Dertil kommer, at altanerne fremstilles med et 25% mindre betonforbrug ved brug af højstyrkebeton.

Fakta om Hirsehaven

  • Tre boligblokke med samlet 132 lejeboliger fordelt på 11.559 m²
  • Bygherre: Heimstaden Danmark
  • Projektudvikler og totalentreprenør: Raundahl & Moesby
  • Arkitekt: Archidea Arkitekter
  • Ingeniør: OBH Gruppen
  • Forventet indflytning: Februar 2024

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 163.000 lejeboliger i ni lande. Heimstaden køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber Heimstaden værdi for vores ejere og lejere og udlever vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag. Hele koncernen tæller godt 2.100 ansatte i ni lande. Heimstaden Danmark har 250 medarbejdere fordelt over hele landet.