Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Find din drømmebolig i Randers

Lejeboliger i Randers

Er du på udkig efter lejebolig i Randers? 

Randers er en af Danmarks ældste købstæder og er kendt for sin placering nær Gudenåen og Randers Fjord samt byens mange faciliteter og seværdigheder. Hos Heimstaden kan vi både tilbyde lejligheder, rækkehuse og fritliggende huse i flere af Randers’ bydele – det er bare at undersøge mulighederne.

Randers har en bred vifte af oplevelser inden for kunst, kultur og historie – og her er der med garanti noget for såvel store som små. Oplev blandt andet Randers Regnskov, der er Nordeuropas største kunstige regnskov med over 350 plantearter og 175 dyrearter. Regnskoven er inddelt i tre habitater; Afrika, Asien og Sydamerika og byder derudover også på slangeterrarium og akvarium.

Byen byder også på flere museer som blandt andet Memphis Mansion som er en kopi af Elvis Presleys Graceland, med effekter med relation til The King of Rock and Roll. 

Dertil kommer også byens hyggelige bymidte med gode shoppingfaciliteter, mange spændende spisesteder og eftertragtede events. 

Perfekt placering for alle

Som beboer i Randers kan du med fordel være begejstret for vand – for her har du Gudenåen og fjorden som nærmeste nabo. 

Gudenåen løber gennem byen og havnen mens Randers Fjord åbner sig ud mod Kattegat. Start sejlturen på åen ved vådområderne Hornbæk Enge eller Vorup Enge og ro dig ud til store og fantastiske oplevelser på Danmarks længste å, hvor naturen er alsidig, fuglelivet er rigt og græsset holdes nede af bisonokserne.

Nordjyske motorvej går vest om Randers og har gode indfaldsveje som via Centerringen fører dig til Randers centrum eller rundt til de forskellige forstæder. Randersbro tager dig fra nord til syd i byen og er en utrolig vigtig færdselsåre dagligt. 

Find din lejebolig i Randers her

Hos Heimstaden tilbyder vi:

  • Lejligheder i grønne omgivelser
  • Boliger for både store og små familier, singler og seniorer
  • Betalelige boliger for unge og studerende 
  • Rækkehuse, dobbelthuse og fritliggende huse i forstæderne

Du kan finde din drømmebolig og booke en fremvisning ved hjælp af søgefunktionen på hjemmesiden.

Hvis du vil se, hvad byen kan tilbyde af spændende aktiviteter og seværdigheder, så søg inspiration på Randers kommunes hjemmeside, hvor du finder information om både kunst og kultur, grønne oaser og familievenlige aktiviteter. 

Herunder ses er et udsnit af ledige lejeboliger i København.