Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Find din drømmebolig i Randers

Lejeboliger i Randers

Er du på udkig efter lejebolig i Randers?

Heimstaden tilbyder tilgængelige og tidssvarende lejeboliger i god kvalitet. Vi har både nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet – herunder i Vejle.

Om din drømmebolig ligger i nærheden af naturen, tæt på vandet eller midt i det summende byliv, har vi den rette lejebolig til lige præcis dine ønsker og behov.

Find din lejebolig i Randers

Randers er en af Danmarks ældste købstæder og er kendt for sin placering nær Gudenåen og Randers Fjord samt byens mange faciliteter og seværdigheder.

Hos Heimstaden kan vi både tilbyde lejligheder, rækkehuse og fritliggende huse i flere af Randers’ bydele – det er bare at undersøge mulighederne.

Hos Heimstaden tilbyder vi:

  • Lejligheder i grønne omgivelser
  • Boliger for både store og små familier, singler og seniorer
  • Betalelige boliger for unge og studerende 
  • Rækkehuse, dobbelthuse og fritliggende huse i forstæderne

Du kan finde din drømmebolig og booke en fremvisning ved hjælp af søgefunktionen på hjemmesiden.

Hvis du vil se, hvad byen kan tilbyde af spændende aktiviteter og seværdigheder, så søg inspiration på Randers kommunes hjemmeside, hvor du finder information om både kunst og kultur, grønne oaser og familievenlige aktiviteter. 

Tæt på natur og vandet

I Randers kan du med fordel være glad for natur og vand. Gudenåen løber gennem byen og havnen mens Randers Fjord åbner sig ud mod Kattegat.

Tag f.eks. en sejltur på åen ved vådområderne Hornbæk Enge eller Vorup Enge og ro dig ud til store og fantastiske oplevelser på Danmarks længste å. Her er naturen alsidig, fuglelivet er rigt og græsset holdes nede af bisonokserne.

Masser af oplevelser

Randers har en bred vifte af oplevelser inden for kunst, kultur og historie – og her er der med garanti noget for såvel store som små. Oplev blandt andet Randers Regnskov, der er Nordeuropas største kunstige regnskov med over 350 plantearter og 175 dyrearter. Regnskoven er inddelt i tre habitater; Afrika, Asien og Sydamerika og byder derudover også på slangeterrarium og akvarium.

Museer og shopping

Byen byder også på flere museer som blandt andet Memphis Mansion som er en kopi af Elvis Presleys Graceland, med effekter med relation til The King of Rock and Roll. 
Dertil kommer også byens hyggelige bymidte med gode shoppingfaciliteter, mange spændende spisesteder og eftertragtede events.

Boliger med omtanke

Vi tilbyder unikke lejeboliger i Randers til både små og store familier, singler og studerende. 

Boliger med omtanke skaber plads til hverdagens små og store øjeblikke. 

Vores boliger er verdens bedste midtpunkt for de, som bor der. 

Bag facaden gemmer sig unikke personer, unikke oplevelser og unikke historier. 

Vi skaber mere end boliger – vi skaber hjem.