Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Plantegning for Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Plantegning for Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg
Vis boligen

Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg

Hent prospekt

4-værelses Rækkehus på 111 m² i Silkeborg

Rosmarinvej 1, 8600 Silkeborg

Rosmarinvej ligger i Gødvad, i den nordøstlige del af Silkeborg.

Her er alt, hvad børnefamilien behøver til daglig af børnepasningsmuligheder, to gode skoler, en aktiv idrætsforening og fine indkøbsmuligheder i Dybkærparken. Midt på Nørreskov Bakke ligger en velrenommeret grill, der serverer byens måske bedste burger, og hvor I kan tanke kaffe og morgenbrød på vej til job. Børnene kan selv cykle til skole ad de rolige villaveje, og fortsætte til fritidsinteresser i idrætsklubben. 

Med bare 3 kilometer til nærmeste motorvejstilkørsel kommer I hurtigt til både Aarhus og Herning. De fine stisystemer til skolen er oplagte til gå- og løbeture. 3 km væk ligger Jysk Arena, hvor I kan se det lokale håndboldhold, mens superligafodbold spilles på det nyligt anlagte stadion lige ved siden af. Svømmehallen er også en cykeltur væk, så små som store har masser af gode valgmuligheder for udfoldelse af en hver art. 

Boligerne ligger også perfekt til den der ønsker at benytte den grønne del af Silkeborg, idet skoven nærmest starter lige uden for døren.

Energimærke A2
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Carport Ja
Parkering Ja
Altan/terrasse Ja
Byggeår 2017
Skole 1.5 km
Indkøb 1.5 km
Motorvej 3 km
Rosmarinvej

Om Rosmarinvej

Nye rækkehuse i Gødvad nær Silkeborg

Rosmarinvej består af 30 attraktive rækkehuse med egen have og terrasse. Lejeboligernes størrelse varierer fra 73-127 m² og byder på to til fem lyse værelser, så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Rækkehusene henvender sig til dig, der lægger at bo i nye, flotte rammer i et trygt og familievenlig område - med masser af grønne omgivelser. Her bor du i en bolig bygget i materialer i top kvalitet og med store vinduespartier, der giver et smukt lysindfald.

Rosmarinvej ligger tæt ved Nørreskov Bakke i Gødvad By, hvor du finder indkøbsmuligheder, et aktivt idræts- og foreningsliv og gode offentlige forbindelser, der på under 10 minutter bringer dig til Silkeborgs gode caféer, spisesteder og shoppingmuligheder.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig agent.