Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

3-værelses Lejlighed på 90 m2 i Ringe

Jernbanegade 6, 2. tv., 5750 Ringe

Lejemålet ligger i Jernbanegade i centrum af Ringe by. De 10 boliger i Jernbanegade er opført som bylejligheder.

Dette 3 værelses lejemål ligger på enten 1. eller 2. sal. Lejligheden er indrettet med dejlig stor entré med adgang til nyt badeværelse, samt de 2 værelser. Dejlig lys indretningsvenlig stue i åbent forbindelse med køkkenet. Store vinduespartier med en dejlig udsigt ud mod Jernbanegade. Der er gulvvarme på badeværelset samt lamel parket gulve i resten af lejligheden. Der er indbyggede skabe i værelserne, dørtelefon samt elevator. Depotrum i kælderen medfølger samt 1 stk. egen parkeringsplads. 

Området

Jernbanegade ligger i Ringe og er beliggende på Midtfyn med ca. 5500 indbyggere. Byen ligger i Faaborg-Midtfyn Kommune og der er knap 9 km til Kværndrup, 20 km til Odense samt 22 km til Svendborg. I Ringe er der et godt handelsliv med masser af forskellige butikker. Her er alt hvad hjertet kan begære. Der er også et godt sportsliv  - gof, ridning og fitness er blot nolge af de aktiviteter byen byder på. Vuggestuer, børnehaver samt skole findes selvfølgelig også i Ringe. Af offentlige transportmidler findes der tog samt bus forbindelser både mod Svendborg samt mod Odense.

Ejendommen ligger ud til hovedgaden i Ringe og lejlighederne er fordelt i 2 bygninger, der adskilles af en hyggelig gård. I ejendommen ud til Jernbanegade er der elevator. Depotrum i kælderen medfølger til alle lejlligheder samt 1 stk. egen parkeringsplads. Et stenkast fra indkøbsmuligheder samt off. transport og kun 12 minutters kørsel til Odense. Bedre beliggenhed findes ikke!

Byggeår 2007
Dyr tilladt Nej
Parkering Ja
Skole 400 m
Indkøb 100 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Motorvej 1.5 km
Eget udhus Nej
Egen have Nej
Fælles cykelskur Nej
Energimærke A2

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Jernbanegade

  Om Jernbanegade

  Rummelige bylejligheder i Ringe

  I den meget præsentable og velbeliggende ejendom på Jernbanegade i Ringe finder du disse ti rummelige lejligheder fordelt i to bygninger, der adskilles af en hyggelig, fælles gård. I bygningen ud til hovedgaden er der elevator, ligesom der er depotrum i kælderen til alle lejemål samt en parkeringsplads.

  Boligerne ligger på Jernbanegade i det centrale Ringe, som byder på et godt handelsliv med masser af forskellige butikker, gode sportsfaciliteter med golf, ridning og fitness samt daginstitutioner og skole. Fra byen har du kun 12 minutters kørsel til Odense.

  Læs mere om ejendommen