Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Lejlighed på 87 m2 i Herning

Holing Engpark 5C, st., 7400 Herning

Holing Engpark er opført med ambitionen om at skabe et beboeligt åndehul med plads til enlige, par og familier i alle størrelser. Bebyggelsen består af 54 boliger. Boligernes typer og størrelser varierer mellem 3 eller 4 værelses på enten 80m2 eller 95m2. Enkelte træk er gældende for alle: Boligerne er lyse på grund af de store vinduespartier, som vender mod haven og indgangspartiet. Ydermere, byder boligerne på store køkken/alrum. Ejendommen er opført i teglsten i lyse og mørke-grålige nuancer. Fra boligerne i stueetagen er der adgang til en stor afskærmet terrasse og fra lejlighederne på 1. sal er der udgang til stor altan.  Roligt område tæt på Fuglsang Sø, hvor man kan svømme, ro kajak eller stå på paddleboard. Fra lejligheden er der udgang til en lækker altan på hele 9 kvadratmeter, med god plads til havemøbler og blomster

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Holing Engpark

  Om Holing Engpark

  Moderne rækkehuse i attraktivt område i Herning

  Holing Engpark er opført med tanke på at skabe et åndehul i roligt nærmiljø med plads til enlige, par og familier i alle størrelser.

  Lejeboligerne består af 54 velindrettet og lækre boliger på 3 eller 4 værelser. Alle lejemål er indrettet i flot nordisk stil med godt lysindfald fra store vinduespartier, store køkken-alrum og lyse kvalitets trægulve.

  Alle boliger har adgang til egen private terrasse eller altan, alt afhængigt af om man bor i stuen eller på førstesal. Der er desuden gode parkeringsmuligheder i området.

  Rækkehusene er opført i teglsten i lyse og mørke-grålige nuancer.

  Læs mere om ejendommen