Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Plantegning for Ballesvej 15D, 7000 Fredericia
Vis boligen

Ballesvej 15D, 7000 Fredericia

Hent prospekt

3-værelses Lejlighed på 80 m² i Fredericia

Ballesvej 15D, 7000 Fredericia

Ballesparken er opført med ambitionen om at skabe et beboeligt åndehul med plads til enlige, par og familier i alle størrelser. Bebyggelsen består af 51 boliger, der sammen danner en støjreducerende kæde med et hyggeligt fællesareal i midten. Boligernes typer og størrelser varierer mellem et- og toplanshuse i forskellige størrelser. Enkelte træk er gældende for alle: Boligerne er lyse med vinduer mod indgang og haven og byder på store køkken-alrum. Tilmed er ejendommen opført i teglsten i lyse og mørke-grålige nuancer og har adgang til en stor afskærmet terrasse.

Boligerne kommer med fuld hvidevarepakke. Hver bolig er indrettet med et stort køkken/alrum og opholdsstue i ét med plads til madlavning, lektier eller tegnefilm i stuen på samme tid. I etplansboligerne er der fra køkken/alrummet adgang til værelserne, mens der i toplansboligerne er adgang til en trappe, der fører til 1.salen hvor man finder værelser og et ekstra toilet.

Gulvene er af træ i hvid eg i køkken/alrum og værelser, mens badeværelset og entre er dækket af fliser i mørke nuancer.

Alle boliger i Ballesparken har adgang til en stor privat terrasse, afskærmet med hegn eller hæk. Derudover har alle etplansboliger placeret på 1. sal adgang til en privat altan. En stor del af toplansboligerne er placeret med udsigt til vandet.

Ambitionen om et beboeligt åndehul skinner også igennem Ballesparkens omgivelser: Boligerne er placeret i et naturbeskyttet nærområde, hvor man kan nyde synet af havet, dufte græsset, opdage den skønne natur og gå til institutioner, skoler og indkøb. Skal man længere væk, er der hverken langt til offentlig transport eller motorvejen. En kombination af naturskøn idyl og praktisk logistik, der gør beliggenheden ideel for den eller de, der sætter pris på ro og nærhed uden at være isoleret fra omverden.

OBS. Billeder og plantegninger er vejledende.

Parkering Ja
Altan/terrasse Ja
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2019
Elevator Nej
Rygning forbudt Ja
Ballesparken

Om Ballesparken

Lækre rækkehuse i naturskønt område i Fredericia

Ballesparken er opført med tanke på at skabe et rekreativt åndehul med plads til enlige, par og familier.

Rækkehusenes type og størrelse varierer mellem et- og toplanshuse i forskellige størrelser. Fælles for alle er at de er lyse, moderne og byder på store køkken/alrum med plads til lektielæsning, hyggestunder, gæster og fester.

I etplansboligerne er der fra køkken/alrummet adgang til værelserne, mens der i toplansboligerne er adgang til en trappe, der fører til 1.salen hvor man finder værelser og et ekstra toilet.

Alle lejeboliger har adgang til privat terrasse eller altan, alt afhængigt af om man bor i stue eller på førstesal. En stor del af toplansboligerne er placeret med udsigt til vandet.

Læs mere om ejendommen
Heimstaden

Du har mulighed for at ansøge om en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus – eller umiddelbart herefter.

Ansøgningen fremsendes digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID/MitID, så vi kan guide dig gennem processen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus.

Vi ser frem til at møde dig.

Tak for oprettelsen, du modtager en e-mail med et aktiveringslink.
Der skete en fejl ved oprettelsen af din bolig booking.