Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive lejeboliger på Østerbro med Søerne som nabo

Zinnsgade 9

Attraktive lejeboliger på Østerbro med Søerne som nabo

Drømmer du om en lejebolig med fantastisk beliggenhed på Indre Østerbro, er lejlighederne på Zinnsgade 9 noget for dig. Her bliver du en del af det eftertragtede lokalområde ved Søerne og Trianglen, der byder på indbydende caféer og gode indkøbsmuligheder - og samtidig masser af grønne områder. De 12 lejeboliger er fordelt på mellem 65 og 80 m² i en klassisk charmerende Københavner-ejendom opført i 1884. Velkommen til Zinnsgade.

3 værelser
Tæt på institutioner
Tæt på offentlig transport
Sidegade til søerne
Lejeboliger på Østerbro udlejet af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

Ejendommen på Zinnsgade 9 består af fem etager med 12 lejeboliger, der varierer i størrelse fordelt på mellem 65 og 80 m². Lejlighederne rummer tre lyse værelser og henvender sig derfor til både mindre familier, singler, studerende og seniorer, som lægger vægt på at bo centralt og samtidig have grønne omgivelser tæt på. Ejendommen fremstår i god stand med nyrenoverede facader, nye vinduer og nyt tag.

Med en lejebolig på Zinnsgade får du:

  • Tre værelser
  • Funktionel planløsning
  • Godt lysindfald
  • Køkken og hårde hvidevarer i god kvalitet
  • Kort afstand til offentlig transport og indkøb

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Lejeboliger tæt på søerne, udlejet af Heimstaden

Bo i en pulserende bydel med grønne oaser

Søerne i København er et populært område - med god grund. Som beboer i de lyse lejeboliger på Zinnsgade bor du på en sidegade til Øster Søgade ud til Sortedams Søen. Her kan du nyde en gåtur eller tage en pause på en af de mange de hyggelige caféer. Derudover er der masser af grønne rekreative områder i nærheden: Østre Anlæg, Kastellet, Kongens Have og Fælledparken.

Skal du til Indre By, er det blot en kort cykeltur væk, og foretrækker du offentlig transport, kan du nemt og bekvemt tage metroen eller toget ved Østerport station eller Trianglen. Mulighederne er mange for både at nyde byens puls og dyrke roen i områdets grønne oaser.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning