Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive rækkehuse i rolige omgivelser i Vejle

Vinddinggård Center

Attraktive ældrevenlige rækkehuse tæt på Vejle

Vindinggård Center består af 36 funktionelle rækkehuse i et plan med egen have og terrasse. Lejeboligerne rummer to værelser fordelt på 64 veludnyttede kvadratmeter, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Boligerne er opført i 1986 i gode materialer, med røde murstensfacader og med store vinduer, der lukker masser af lys ind. Her bor du i et fredeligt område, hvor du kan nyde både fællesskab og privatliv.

Vinding er en hyggelig bydel tre kilometer sydøst for Vejle centrum. I lokalområdet du finder flere indkøbsmuligheder og gode busforbindelser til Vejle Station og centrum, som byder på skønne caféer, restauranter, museer og flotte naturoplevelser og gåture langs Vejle Fjord.

2 værelser
Gåafstand til indkøb
Offentlig transport få meter væk
3 km til Vejle centrum

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning