Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nyopførte og stilrene rækkehuse i Hornsyld

Vestergårdsmarken

Flotte og nyopførte rækkehuse i Hornsyld syd for Horsens

Vestergårdsmarken er opført i 2021 og består af 18 skønne rækkehuse med mulighed for egen have og parkering. Lejeboligerne byder på tre og fire værelser fordelt på 87-101 m² med moderne planløsninger, der gør boligerne lette at indrette. Her bor du i stilrene rammer, hvor de store vinduespartier giver et flot lysindfald indenfor, og de grønne omgivelser udenfor inviterer på leg og ophold for både små og store.

I Hornsyld i Nebsager Sogn bor du tæt på indkøb, skole, dagsinstitutioner og et aktivt fritids-og foreningsliv. Ved Urlev Å kan du nyde gå- og løbeture, og de populære strande ved As Vig og Juelsminde inviterer på skønne ture og naturoplevelser året rundt. Skal du til Horsens, er det blot en hurtig tur på 13 kilometer i bil eller med offentlig transport, så du på kort tid befinder dig i byens charmerende puls med spisesteder, kulturliv og shopping.

3-4 værelser
Nær indkøbsmuligheder
Skole og insitutioner i området
13 km til Horsens

Ledige lejeboliger i Vestergårdsmarken

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning