Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive lejligheder i Mølleparken i Esbjerg

Vestbo

Lejeboliger med udsigt over Esbjerg by og grønne områder

Vestbo byder på lyse lejeboliger med en god beliggenhed i den nordlige del af Esbjerg. Fra de høje ejendomme, der rummer 12 etager, kan du nyde udsigten over områdets grønne områder og følge sæsonernes skifte. Lejlighederne er fordelt på et til fire værelser, så her er plads til både små og store familier, singler, studerende og seniorer.

1-4 værelser
Tæt på institutioner, skole og indkøbsmuligheder
Gåafstand til off. transport
Lejeboliger I Vestbo på Mølleparkvej I Esbjerg

Fakta om boligerne

I Vestbo bor du i lyse rammer, hvor de store vinduespartier sørger for et godt lysindfald i alle værelser. Lejeboligerne varierer i størrelse, fordelt på 48-103 m2, og den gode planløsning gør lejeboligerne nemme at indrette.

Med en lejebolig i Vestbo får du:

Lyse lejeboliger med gode planløsninger
Mulighed for egen altan
Lyse rum med godt lysindfald
Flotte trægulve
Elevator i ejendommen
Fælles vaskeri
Få minutters gang til indkøbsmuligheder
Gåafstand til offentlig transport
Husdyrhold er ikke tilladt, og det er ikke muligt at opnå tilladelse til husdyrhold.

Rolige, grønne omgivelser – med mange studiemuligheder tæt på

Med en lejebolig i Vestbo bor du i et roligt område, hvorfra du nemt kan komme til de mange grønne områder, som byder på skov, hede og mose. Den hemmelige Skov inviterer på skønne ture, ligesom du kan nyde en picnictur med familien til Dyrehaven, eller løbe en tur på Energistien.

Skal du til Esbjerg midtby, kan du enten tage bus, tog eller cyklen, så du hurtigt befinder dig blandt byens mange shopping-, cafe- og restaurantmuligheder.

Er du studerende, er ejendommens beliggenhed også i top. I cykelafstand finder du et væld af uddannelsesinstitutioner, såsom SDU Esbjerg, Aalborg Universitet Esbjerg, Social- og sundhedsskolen og Erhvervsakademi SydVest.

~150 m
~300 m
~700 m
~850 m

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Ledige lejeboliger i Vestbo

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning