Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Skønne lejligheder på atmosfærefyldte Østerbro

Vennemindevej 62

Skønne lejligheder med god beliggenhed på Østerbro

Vennemindevej 62 består af 38 attraktive lejligheder i en klassisk Københavnerejendom opført i 1896. Lejeboligerne varierer i størrelse og byder på et til fem rummelige værelser fordelt på 31-92 m². Her er plads til både familier, par, singler, studerende og seniorer, der lægger vægt på at bo i en dejlig bydel nær grønne områder. Alle boliger har gode planløsninger, der gør dem lette at indrette samt store, lyse vinduespartier, der giver et smukt lysindfald.

Ejendommen er centralt placeret i et af Østerbros rolige områder, med alt hvad du har behov for indenfor rækkevidde. Området byder på mange indkøbsmuligheder, skole, dagsinstitutioner samt metro og bus i nærheden. Samtidig bor du nær grønne oaser som Fælledparken og Kildevældssparken, som inviterer på picnic, gå- og løbeture - og desuden er gode caféer, restauranter og specialbutikker blot få minutter væk.

1-5 værelser
Mange indkøbsmuligheder tæt på
Metro og bus i nærheden
Nær Fælledparken og Kildevældssparken

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning