Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejligheder med udsigt til havn og kanal i Nyborg

Toldbodgade

Skønne boliger på en af de bedste placeringer i Nyborg

Ejendommen på Toldbodgade er placeret i havneområdet lige ud til kanalen, og herfra har du udsigt til hele det maritime miljø i Nyborg. Ejendommen ligger blot 500 m fra dagligvarebutikker og herfra har du kun et par minutters gang til centrum og gågaderne i Nyborg.

Ejendommen er indrettet med 19 flotte boliger og stod færdig i 2016. Der er ni boliger i stueplan, samt ti boliger på hhv. første og anden sal. Disse boliger er i to plan med indvendig trappe. 

60 - 130 m²
500 m til indkøb
300 m til havnen
Parkering ved boligerne
Toldbodgade - Lejeboliger I Nyborg udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

Med en bolig på Toldbodgade får du:

  • Entré med skabsplads
  • Køkken i åbent forbindelse med stue
  • Gode, indretningsvenlige værelser
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Altan eller terrasse
  • Udsigt til det maritime miljø i Nyborg
  • Redskabsrum
Toldbodgade - Lejeboliger I Nyborg udlejet af Heimstaden

Vand og by - her får du det bedste fra begge verdener

Toldbodgade er placeret få minutters gang fra det grønne anlæg ved Nyborg Slot og har kort cykel- eller køreafstand til nogle af Danmarks bedste badestrande.

Desuden er der kort afstand til motorvejstilkørsel, hvorfra der er 25 min. til Odenses sprudlende byliv, faciliteter og kulturtilbud. Der er en kilometer til Nyborg station, hvorfra der afgår tog mod både København, Odense og Jylland.

Boligerne ligger kun 300 meter fra Nyborgs gamle bykerne som hurtigt giver følelsen af gammel købstad med de mange hyggelige handelsgader samt historiske og kulturelle seværdigheder, heriblandt Nyborg Slot. Desuden er der mange spændende indkøbsmuligheder og et godt udvalg af cafeer og restauranter.

Nyborgs strande er blandt landets bedste, og kommunens mange fredede naturområder er et besøg værd for alle naturelskere.

~1 kilometer
~1 kilometer
~700 meter
~1 kilometer
~300 meter
~2,1 kilometer

Ledige lejeboliger i Toldbodgade

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning