Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Centrale lejligheder i Holstebro

Thorshammer I

Lejligheder i eftertragtet område i Holstebro

I Holstebro finder du Thorshammer I, som er opført i to etager og placeret i et eftertragtet og grønt område. Ejendommen består af 91 lejligheder, som varierer i størrelsen fra et-fire værelser og fra 24-110 m², så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov.
Lejlighederne ligger ad små veje omgivet af grønne rekreative arealer, hvilket giver plads til både leg og afslapning. Her bor du i et fredeligt område nær offentlig transport, skoler og uddannelsessteder, indkøb - og en kort cykeltur bringer dig til Holstebros byliv med shoppingmuligheder, caféer og restauranter.

1-4 værelser
Grønne områder i nærheden
Tæt på indkøbsmuligheder
Kort afstand til skole og institutioner

Fakta om boligerne

Med en bolig i Thorshammer I får du:

  • 1-4 værelser
  • Aflukket terrasse i lejlighederne i stuen
  • Naturskønt nærområde
  • Parkering
  • Kort afstand til indkøb, daginstitution, skole og videregående uddannelser

Familievenlig by og godt lokaltområde

Thorshammer har en skøn placering i et familievenligt område, hvor du er tæt på byens mange tilbud og grønne områder.

Det er nemt at komme rundt på cykel og med offentlige transport. Der er fine cykelstier lige ned til byen og bussen holder tæt på din bopæl. Daginstitution, skoler, videregående uddannelser og indkøbsmuligheder er også indenfor kort afstand, så hverdagslivet har de bedste betingelser for unge som ældre.

Byen byder også på et rigt kulturliv og en hyggelig bymidte, hvor der er mulighed for god shopping og nyde en bid mad på en af byens charmerende caféer. Byen er særlig kendt for sine moderne skulpturer og kunstværker, som pryder gadebilledet i Holstebro.

Holstebro er en hyggelig familieby i et naturskønt område – alt hvad du har brug for og mere til, er indenfor rækkevidde.

Ledige lejeboliger i Thorshammer I

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning