Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os Info vedr. coronavirus
Lyse lejeboliger med plads til alle

Stuhrs Brygge &
Flydedokken

Vil du leje en bolig i Stuhrs Brygge eller Flydedokken?

Klik dig videre herunder for at se ledige lejeboliger i Stuhrs Brygge og Flydedokken. Du kan også tilmelde dig interesselisten længere nede. 

Lyse lejeboliger med plads til alle

Ved havnefronten i Aalborg ligger Stuhrs Brygge og Flydedokken. De 160 moderne lejeboliger varierer fra et til fire værelser, alle med funktionelt køkken og bad, hvide vægge og gode planløsninger, så du nemt kan sætte dit personlige præg på boligen – og få opfyldt dine behov.

Lejlighederne er indbydende med skønt lysindfald, som forbinder boligerne med de omkringliggende natur- og havneområder. Vandet og lyset omkring skaber en fantastisk stemning, som du kan følge med i fra din stue og altan.

Ved Stuhrs Brygge og Flydedokken bor du på kanten af vandet, tæt på byen med en kort cykeltur langs havnen til hjertet af Aalborg.

Bo tæt på byen og vandet

Omkring Stuhrs Brygge og Flydedokken er der skønt uderum med plads til både privatliv og fællesskaber – her er store græsarealer, få minutter til indkøb og en legeplads, som familiens mindste kan bruge. Langs havnefronten finder du gode gå- og løberuter, hvor den friske havluft kan nydes til fulde.

Kort fra ejendommene ligger Østre Havn Strandpark og Østre Anlæg, mens Aalborg centrum også blot er en kort cykeltur væk.

Flere af boligerne har desuden eget private uderum i form af store, solrige altaner med udsigt til havnen og Limfjorden. 

Et mix af gammel havnehistorie og moderne ejendomme

Stuhrs Brygge og Flydedokken er kendetegnet ved den unikke beliggenhed på vandkanten. Ejendommenes arkitektoniske stil falder i tråd med havnens æstetik, der både byder på siloer, rå fabrikshaller og nyere, moderne ejendomme. 

Bygningernes to længehuse indrammes af havnefronten, og grønne græsarealer og byder samtidig på gode parkeringsmuligheder til både bilen og cyklen.

Her bor du i fredelige omgivelser med unik udsigt, tæt på byens puls – et skønt miljø med mix af havnens gamle historie og moderne lejeboliger.

Ejendommen stod færdig i 2005.

Vand

0 meter

Indkøb

~600 meter

Off. transport

~200 meter

Park

~500 meter

Café

~600 meter

1-4
værelser

160 moderne
lejeboliger

Gode parkerings-muligheder

Kort afstand
til centrum

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning

Information vedr. coronavirus

Læs Heimstaden Danmarks generelle forholdsregler og opdateringer.