Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Skønne rækkehuse i familievenlige omgivelser i Lille Skensved

Spurvevænget

Stilrene rækkehuse i hyggelige Lille Skensved nær Køge

Spurvevænget består af 22 funktionelle rækkehuse i et plan med egen have, terrasse og carport. Lejeboligernes størrelse spænder fra 96-125 m² fordelt på tre til fire lyse værelser. Ejendommene er opført i 2012 med lyse mursten og store vinduespartier, der giver et flot lysindfald. Indenfor er kvadratmeterne udnyttet optimalt med god planløsning og et flot køkken med køkkenelementer fra HTH.

Her er plads til familier, par, singler og seniorer, der holder af at bo i trygge og grønne omgivelser - med et godt nærmiljø med indkøb, skole, dagsinstitutioner og offentlig transport. Lille Skensved er centralt placeret cirka 10 kilometer til både Borup og Køge. I Køge finder du et væld af indkøb- og shoppingmuligheder, hyggelige caféer, kultur og god stemning på torvet. Desuden ligger skov, strand og smukke landskaber tæt på, der inviterer på dejlige naturoplevelser.

3-4 værelser
Indkøbsmuligheder i området
Nær skole og dagsinstitutioner
10 km til Køge

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning