Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus
Lejeboliger i Esbjerg nær skov og indkøb

Spangsbjerg Møllevej

Lejeboliger i Esbjerg nær skov og indkøb

I den nordlige del af Esbjerg ligger Spangsbjerg Møllevej 18 A-M. Her finder du 22 lejeboliger tæt på indkøb, skønne skovområder samt uddannelsesinstitutioner.

Den gule murstensejendom er en nyere boligejendom fra 2000, som grænser op til grønne områder. Lejeboligerne er fordelt på stueplan og 1. sal, og alle boligerne byder på tre værelser fordelt på 79 m2 med egen indgang.

Spangsbjerg Møllevej er for dig, der vil bo i rolige omgivelser nær skovområder og uddannelsesinstitutioner, mens du nemt kommer til Esbjerg midtby på cykel, i bil eller med offentlig transport.

Fakta om lejeboligerne

  • 3 værelser
  • Rummelige, lyse boliger
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Nær grønne skovområder
  • Indkøbsmuligheder (250 meter)
  • Fitness World (1100 meter)
  • Kort afstand til offentlig transport

Rummelige lejeboliger med gode parkeringsforhold

Med en lejebolig på Spangsbjerg Møllevej får du et funktionelt hjem med tre lyse værelser fordelt på 79m2. Her bor du enten i stueplan eller første sal med en funktionel rumdeling og har samtidig gode parkeringsmuligheder foran ejendommen. 

De store vinduespartier sørger for et godt lysindfald, så værelserne fremstår lyse og indbydende, og den gode planløsning gør lejeboligerne nemme at indrette.

Skov- og campusområder i nærheden

En gåtur ned ad gaden bringer dig til indkøbsmuligheder, Rybners Handelsskole og Tekniske Skole, og vil du ud i naturen med familien, er der mulighed for at opleve hjorte tæt på Dyrehaven i Nørreskoven og tage på skønne ture i Den Hemmelige Skov. De mange grønne områder byder på skov, hede og mose, og skal du på løbetur, ligger Energistien rundt om hjørnet.

Campusområdet med uddannelsesinstitutioner som SDU Esbjerg, Aalborg Universitet Esbjerg og Erhvervsakademi SydVest ligger i området, ligesom midtbyen er nem at komme til på cykel eller med offentlig transport.

Beliggenhed

Spistested

~120 meter

Indkøb

~250 meter

Off. transport

~110 meter

Dyrehaven

~550 meter

Uddannelsesinstitutioner

~600 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning