Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger i Esbjerg nær skov og indkøb

Spangsbjerg Møllevej

Lejeboliger i Esbjerg nær skov og indkøb

I den nordlige del af Esbjerg ligger Spangsbjerg Møllevej 18 A-M. Her finder du 22 lejeboliger tæt på indkøb, skønne skovområder samt uddannelsesinstitutioner.

Den gule murstensejendom er en nyere boligejendom fra 2000, som grænser op til grønne områder. Lejeboligerne er fordelt på stueplan og 1. sal, og alle boligerne byder på tre værelser fordelt på 79 m2 med egen indgang.

Spangsbjerg Møllevej er for dig, der vil bo i rolige omgivelser nær skovområder og uddannelsesinstitutioner, mens du nemt kommer til Esbjerg midtby på cykel, i bil eller med offentlig transport.

3 værelser
Tæt på Dyrehaven
Gode parkeringsforhold
Kort afstand til indkøb
Heimstaden_lejebolig_Spangsbjer_Møllevej_Esbjerg

Fakta om lejeboligerne

  • 3 værelser
  • Rummelige, lyse boliger
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Nær grønne skovområder
  • Indkøbsmuligheder (250 meter)
  • Fitness World (1100 meter)
  • Kort afstand til offentlig transport
Se ledige boliger
Heimstaden_lejebolig_Spangsbjer_Møllevej_Esbjerg

Rummelige lejeboliger med gode parkeringsforhold

Med en lejebolig på Spangsbjerg Møllevej får du et funktionelt hjem med tre lyse værelser fordelt på 79m2. Her bor du enten i stueplan eller første sal med en funktionel rumdeling og har samtidig gode parkeringsmuligheder foran ejendommen.

De store vinduespartier sørger for et godt lysindfald, så værelserne fremstår lyse og indbydende, og den gode planløsning gør lejeboligerne nemme at indrette.

Se ledige boliger
Heimstaden_lejebolig_Spangsbjer_Møllevej_Esbjerg

Skov- og campusområder i nærheden

En gåtur ned ad gaden bringer dig til indkøbsmuligheder, Rybners Handelsskole og Tekniske Skole, og vil du ud i naturen med familien, er der mulighed for at opleve hjorte tæt på Dyrehaven i Nørreskoven og tage på skønne ture i Den Hemmelige Skov. De mange grønne områder byder på skov, hede og mose, og skal du på løbetur, ligger Energistien rundt om hjørnet.

Campusområdet med uddannelsesinstitutioner som SDU Esbjerg, Aalborg Universitet Esbjerg og Erhvervsakademi SydVest ligger i området, ligesom midtbyen er nem at komme til på cykel eller med offentlig transport.

Se ledige boliger
~120 meter
~250 meter
~110 meter
~550 meter
~600 meter

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Ledige lejeboliger på Spangsbjerg Møllevej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning