Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejeboliger i roligt parcelhuskvarter i Vejle

Sofienlundsparken

Lyse lejeboliger i roligt parcelhuskvarter i Vejle

Med kort afstand til Vejle centrum, finder du her familievenlige lejeboliger. Boligerne varierer i størrelse, fra et til tre værelser og alle har egen altan med udsigt ud over skønne grønne områder.

Boligerne er indbydende indrettet med velholdte trægulve, hvide vægge samt lyst køkken og bad. Rammerne er sat og mangler blot at du sætter dit eget præg på indretningen.

Der er fine parkeringsforhold lige udenfor ejendommen og alle lejeboliger har adgang til eget depotrum i kælderen. De grønne fællesområder omkring ejendommen kan frit benyttes af alle beboere og her er rigeligt plads at boltrer sig på for både voksne og børn.

1-3 værelser
Kort afstand til skole
Grønne fællesområder
Tæt på indkøb
Lejeboliger til den lille familie

Fakta om boligerne

Lejeboligerne byder på størrelser fra 50-90 m2. Med en lejebolig på E.T. Jørgensens Vej får du:

  • Et til tre værelser
  • Egen altan
  • Lyse rum i boligen
  • Flotte trægulve
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Grønne fællesområder med borde og bænke
  • Parkeringspladser lige udenfor ejendommen
  • Kort afstand til indkøb, daginstitution og skole

Naturskønne Uhrhøj – tæt på Vejle centrum

Boligerne ligger perfekt med indkøb, offentlig transport og dagtilbud i gåafstand. Derudover er du placeret midt i det mest smukke område, hvor der både er skov og frodige naturområder. Du er også tæt på det lokale idrætscenter og Vejle centrum ligger blot en kort cykeltur væk.

Vejle byder på et væld af shoppemuligheder, kulturtilbud, spisesteder og er kendt for at have en levende bymidte med hyggelige gader og stræder. Særlig kendt er strædet med den farvestrålende paraplyhimmel.

Vejle er også byen med de mange arkitektoniske perler og historiske bygninger. Det er ikke uden grund at Vejle er en populær by – for både børn, unge som ældre.

~2.9 kilometer
~750 meter
~3,8 kilometer
~2,4 kilometer
~1.3 kilometer
~2.7 kilometer

Ledige lejeboliger i Sofienlundsparken

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning