Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive og moderne lejligheder i Søborg

Søterrasserne

Lækre lejligheder nær grønne omgivelser i Søborg

Søterrasserne i Søborg byder på 17 lyse og moderne lejligheder med egen stor altan eller terrasse. Lejeboligernes størrelse spænder fra 88-104 m² fordelt på tre til fire værelser og henvender sig til dig, der ønsker en bolig tæt på både by og grønne områder. Her får du en bolig med en moderne planløsning, bygget i materialer af god kvalitet samt et flot lysindfald af de store vinduespartier.

Søterrasserne er et attraktivt kvalitetsbyggeri fra 2006 beliggende i et fornyet og familievenligt område bag den gamle TV-Byen i Søborg. Området byder på rig mulighed for at nyde livet og fællesskabet udendørs i de parklignende grønne omgivelser med søer og legepladser. Samtidig ligger Gyngemosen som nabo og Utterslev Mose tæt på, som inviterer til picnic med familien og løbe- og gåture. Med en lejebolig i Søterrasserne har du alt, hvad behøver indenfor rækkevidde: skole, daginstitutioner, Gyngemosehallen med masser af sportsfaciliteter, offentlig transport samt gode indkøbsmuligheder.

3-4 værelser
Nær indkøbsmuligheder
Skoler og insitutioner i området
Grønne områder tæt på

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning