Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Flotte rækkehuse i Spentrup nær Randers

Søndervangen

Fine rækkehuse i fredelige omgivelser i Spentrup

Søndervangen byder på otte skønne rækkehuse med egen have, terrasse og carport. Lejeboligerne rummer fire lyse værelser fordelt på 103 m² med gode planløsninger, der gør boligerne lette at indrette. Rækkehusene er opført i røde mursten og bygget i solide materialer samt har store vinduespartier, der giver et flot lysindfald.

Her får du en bolig med plads til både familier, par, singler og seniorer, der lægger vægt på at bo nær grønne åndehuller i rolige omgivelser i et hyggeligt lokalområde med fokus på nærvær og fællesskab. I Spentrup finder du både indkøbsmuligheder, skoler, dagsinstitutioner, offentlig transport og et aktivt idræts- og foreningsliv i Spentrup Hallerne. Samtidig er Randers C blot en smuttur væk på 10 kilometer, så du kan nyde de gode caféer, spisesteder, kulturliv og shoppingmuligheder.

4 værelser
Gåafstand til indkøb
Skole og institutioner i området
10 km til Randers

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning