Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nyopførte lejeboliger på den gamle slagterigrund i Roskilde

Slagteristrædet

Nyopførte lejeboliger på Roskildes gamle slagterigrund

Med en lejebolig i Slagteristrædet bliver du en del af et nyt, mangfoldigt og pulserende boligkvarter med fællesskab og tryghed i fokus – midt i én af Danmarks ældste og smukkeste byer, Roskilde.

Den gamle slagterigrund ligger centralt placeret som en oase mellem byens mange tilbud, stemninger og tidsaldre. Her vil Slagterigrundens nye boligkvarter danne et moderne urbant bymiljø med forskellige højder og variationer i facaderne, og forbinde det gamle industriområde med Roskilde midtby.

De 80 nyopførte lejeboliger i Slagteristædet er indrettet så pladsen udnyttes optimalt, med materialer i topkvalitet – og alle med udgang til privat altan eller terrasse på terræn.

2-4 værelser
Central beliggenhed i Roskilde
Grøn gård og fælles tagterrasse
Tæt på Roskilde Station

Fakta om lejeboligerne

Slageristrædet består af attraktive 80 lejeboliger fordelt på to til fire værelser med egen altan eller terrasse. Lejlighederne størrelser spænder fra 69 m2 – 123 m2, og alle byder på gode planløsninger og smukt lysindfald. Hertil byder ejendommen på fælles tagterrasse, en indbydende grøn gård og et skønt nærmiljø.

De unikke lejeboliger er for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, arkitektur eller beliggenhed. Alle lejligheder er bygget med materialer i topkvalitet og indrettet, så du får en lejebolig, der matcher dine behov.

I lejlighederne får du:

  • Gode planløsninger og lyse rum med store vinduer
  • Flotte trægulve i lys egetræsparket
  • Hvidt, grebsfrit køkken fra Invita i lækker kvalitet med Grohe-amatur
  • Siemens hårde hvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A+
  • Badeværelse fra Svane med Grohe-armaturer samt gulvvarme
  • Siemens vaskemaskine (A+++) og tørretumbler (A)
  • Elevator
  • Porttelefoner med video
  • Mulighed for p-plads *
  • Adgang til delebilsordning

Det er ikke tilladt at have husdyr.

* Alle p-pladser er pt. udlejet. Du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

Se ledige boliger

Unik placering i hjertet af Roskildes gamle slagterigrund

Slagteristrædet fordeler sig i langstrakte og forskudte bygningsforløb med lejligheder i varierede størrelser og udtryk. De nybyggede lejligheder giver en sjælden mulighed for at blive en del af de historiske omgivelser på Slagterigrunden og samtidig kunne flytte ind i en unik og moderne lejebolig.

Det frodige, grønne gårdrum indbyder til hyggelige ophold for de voksne og legeaftaler for de mindste. Her vil afskærmende beplantninger fungere som opdelinger mellem siddezoner og cykelparkering, mens plantebede med små træer tilfører en hyggelig atmosfære til området.

På Slagterigrunden kan du spise 100-meter-middag og gå til koncerter på INSP! Du kan gå på opdagelse i den hemmelige have i remissen, eller dyrke naboskabet på den fælles tagterrasse.

En kort spadseretur bringer dig både til Roskilde Station og til gågaden samt Roskildes livlige byliv, børneinstitutioner, skoler og indkøb.

Se ledige boliger

Om slagterigrunden: Hemmelige haver, moderne byliv og fællesskab

Den 15.000 kvadratmeter store slagterigrund i Roskilde har huset slagteri siden 1894, først som andelsslagteri, siden som skoleslagteri. Den sidste gris blev slagtet i 2010.

Rundt om de nyopførte ejendomme mærker man tydeligt de historiske vingesus fra området: Her står den smukke arrestbygning, den middelalderlige rejsestald, det gamle tinghus og den historiske remise med sin ”hemmelige have” (en vild have med offentlig adgang).

I de gamle bygninger langs banen finder du det kreative oplevelseshus og café, INSP! Et sprudlende og levende, moderne medborgerhus, der er omdrejningspunktet for folkekøkken, festivaler, foredrag, kreativt værksted, og meget andet.

Det hele er med til at tilføre karakter og stemning til det nye, attraktive boligkvarter, der som et levende og sammenhængende kvarter, skaber forbindelse til resten af Roskilde.

Se ledige boliger
Slagteristrædet - lejeboliger udlejet af Heimstaden i Roskilde

Arkitektens tanker

De to ejendomme i Slagteristrædet er tegnet af Årstiderne Arkitekter, der er kendt for at tegne ud fra den skandinaviske arkitekturtradition.

Ejendommene er tegnet med respekt for den identitet og historie, der knytter sig til området:

Mødet mellem det gamle industriområde og resten af byen, oversættes i arkitekturen til et møde mellem forskellige materialiter og aftryk – såsom massive murpartier, elementer af metal og elegante detaljer i murværket, der varierer hen over de langstrakte og forskudte bygningsforløb.

Mixet mellem moderne nordiske linjer og det rå, industrielle aftryk kan bl.a. aflæses i de store vinduespartier og de smukke Wienerberger-teglpartier i skiftevis lyse- og mørkegule nuancer, der pryder facaderne i vertikale forløb. De udvendige altaner i galvaniseret stål tilfører det hele en elegant rytmik.

Indvendigt i boligerne er der trægulve i lys egetræsparket i både entré, stue, værelser og køkken, som, sammen med de hvide vægge og døre, giver en nordisk og stilren stemning.

Se ledige boliger
~700 meter
~950 meter
~1 kilometer
~800 meter

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning