Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre lejligheder i smørhullet af Indre By

Skindergade 20

Lyse lejligheder på Skindergade med attraktiv beliggenhed i København K

Skindergade 20 består af syv lyse lejligheder og fem erhvervslejemål med sublim beliggenhed i Indre By. De skønne lejeboliger varierer i størrelsen 84-92 m², alle med lyse værelser og funktionelle planløsninger, der gør boligerne lette at indrette. Her bor du i en klassisk murstensejendom opført i 1797 med store vinduespartier og unikke facadeudsmykninger, der skaber variation og detaljerigdom i ejendommens udtryk.

I Skindergade har du Københavns mange tilbud lige uden for døren. Du bor i gåafstand til butikslivet på Strøget og de utallige hyggelige spisesteder, kaffebarer og caféer i området. Samtidig ligger Nørreport Station med gode metro-, bus og togforbindelser blot seks minutters gang væk, så du nemt kommer omkring med offentlig transport. Overalt mødes du af Indre Bys storslåede arkitektur og det pulserende kulturliv. Ønsker du en rolig stund i grønne omgivelser, finder du både Kongens Have, Botanisk Have og Ørstedparken tæt på. Kort sagt bor du tæt på alt.

Lejligheder på 84-92 m²
Gåafstand til shopping- og indkøbsmuligheder
Grønne oaser i nærheden
500 m til Nørreport Station

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning