Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rækkehuse i trygt lokalsamfund

Skibsrækkerne

Moderne rækkehuse i familievenligt naturområde

I Skibet, blot fem km. fra Vejle, ligger Skibsrækkerne. Ejendommen stod færdigt i 2020 med i alt 40 rækkehuse. Alle husene er opført i to plan fordelt på 120 m2 og varierer fra fire til fem værelser.

Rækkehusene består af rummelige værelser, som især er tilegnet børnefamilier. Alle boliger har en hyggelige terrasser på 11 m2. som er beliggende i baghaven. Yderligere er der tilknyttet en parkeringsplads til hver bolig. Skibsrækkerne er placeret på en lukket vej med legeplads, stort grønt fællesområde og har både vuggestue og børnehave som nærmeste nabo. Derudover er der blot 8 min. på cykel til skole og 3 min. til indkøb via et stisystem.

Skibsrækkerne ligger som et trygt naturområde med plads til både den lille og store familie.

4-5 værelser
Egen terrasse
Tæt på daginstitutioner, skole og indkøb
Tæt på Vejle Å og andre naturskønne områder
Rækkehuse i Vejle - udlejet af Heimstaden

Fakta om boligerne

Skibsrækkerne er en nyere ejendom med 40 rækkehuse bygget i kvalitetsmaterialer.

Med en lejebolig i Skibsrækkerne får du:

  • 4-5 værelser
  • Egen, privat terrasse på 11m2
  • Gulvvarme i begge etager
  • Køkken fra HTH
  • HTH-badeværelser med vaskemaskine og tørretumbler
  • Luftrensende ventilationsanlæg for et godt indeklima
  • Egen parkeringsplads
  • Eget skur på 3m2
  • Grøn fællesareal
  • Offentlig transport i nærheden

Moderne byggeri opført med respekt for området

Skibsrækkerne er opført i kvalitetsmaterialer og bygget i to plan. Rækkehusene er opført med respekt for området og de gennemgående gulv til loft vinduer giver et flot lysindfald. Inde i husene kan familien samles i det store køkken-alrum, og rækkehusenes første sal byder på rummelige værelser.

Ejendommen ligger for enden af en privat vej, midt i naturen og med biodiversitetsfelter. Fra de private terrasser til hvert rækkehus, som desuden er skærmet fra støj og indsyn udefra, kan årstidernes skifte nydes. Tilknyttet boligerne og dens lukket vej, er der et grønt fællesareal med legeplads, hvor børn roligt kan lege.

Skibsrækkerne er placeret i byen Skibet, 5 km. fra Vejle. Boligerne og beliggenheden er oplagt for børnefamilie, da de ligger tæt på både dagsinstitutioner og skoler. Skibsrækkerne er for alle, der søger et trygt lokalsamfund - tæt på naturen og med plads til familien.

Ledige lejeboliger i Skibsrækkerne

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning