Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige rækkehuse med plads til familieliv i udkanten af Billund

Skarnbassen

Dejlige rækkehuse med plads til familieliv i udkanten af Billund

I udkanten af Billund ligger Skarnbassen, som byder på moderne og rummelige rækkehuse med egen terrasse. Lejeboligerne har den perfekte størrelse til familien med børn, den enlige eller parret, der ønsker at have god plads omkring sig.

Rækkehusene ligger i et roligt og børnevenligt område tæt på daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Du er tæt på de mest nødvendige fornødenheder og med gode offentlige transportmuligheder, er der ikke langt til Billund centrum eller de omkringliggende byer.

Området byder også på grønne områder og der er ikke langt til skoven, hvor du kan spænde løbeskoene eller gå en dejlig tur og nyde naturen.

3-4 værelser
Gåafstand til grønne områder
Kort afstand til skole
Tæt på indkøb

Fakta om boligerne

Skarnbassen består af moderne rækkehuse fra 95-110 m2. Boligerne indeholder en god planløsning med køkken-alrum, bryggers og fine værelser.
Med en bolig i Skarnbassen får du:

  • 3-4 værelser
  • Rummeligt køkken-alrum
  • Egen terrasse
  • Lyse rum og flotte trægulve
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Parkering ved lejemålet samt skur
  • Kort afstand til offentlig transport, indkøb, daginstitution og skole

Det bedste fra Billund

Billund er byen, som de fleste forbinder med fantastiske forlystelser for hele familien. Her er Legoland, Lego House, Lalandia, Givskud Zoo og WOW Park. Billunds vision er også at være børnenes hovedstad – til glæde for byens borgere og alle turisterne fra nær og fjern, som hvert år finder sin vej til byen.

Billund byder også på et varieret kultur- og foreningsliv, hvor der er masser af muligheder for at få spændende oplevelser for hele familien. Besøg den hyggelige Museumsgården Karensminde, hvor du kan komme helt tæt på dyrene eller tag et smut fordi den smukke Sandskulpturpark og lad dig imponere.

Billund rummer så mange oplevelser for alle aldre og der er meget at udforske - både i den smukke natur og i Billunds hyggelige bymiljø.

~1,2 kilometer
~1,2 kilometer
~1,5 kilometer
~2,5 kilometer
~3,7 kilometer
~5,3 kilometer

Ledige lejeboliger i Skarnbassen

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning