Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os Info vedr. coronavirus

Schades Have

Vil du leje en bolig i Schades Have?​

Her på heimstaden.dk kan du gratis finde ledige lejeboliger. Klik herunder for at få overblik over alle de lejligheder, du netop nu kan leje i Schades Have, og se hvornår du kan møde os til åbent hus. 

Moderne Københavner-lejligheder med lys og udsigt

Schades Have består af 173 lyse og moderne lejligheder, der varierer fra et til seks værelser. Alle lejeboliger har tilhørende altan eller privat terrasse ud til den grønne gårdhave.

Lejlighederne er særligt lyse på grund af facadernes store, vertikale vinduespartier kombineret med det lyse materialevalg. Det moderne HTH-køkken tager det bedste fra køkken-alrum-traditionen: det gode udsyn, blot med en mere taktfuld tilgang til lejlighedens åbne rum.

August Schade Kvarteret ligger i den nordligste ende af Ørestaden – tættest på København centrum. Området kombinerer på fineste vis det urbane, moderne og grønne miljø.

  • 1-6 værelser
  • Hyggeligt grønt gårdrum
  • Tæt på grønne områder
  • Tæt på institutioner, skole og legepladser
  • Kort afstand til Amager Centret
  • Gåafstand til metro

Stilfulde altaner og gode faciliteter

De store altaner i Schades Have skaber et roligt udendørsrum. Fra altanerne, som er ”trukket” en smule ind i bygningen for at skabe mere plads, kan man på solrige og varme dage nyde gårdhaven der er prydet med græs, buske og siddepladser.

Ud over den fælles gårdhave, som giver adgang til ro og frisk luft med bænke, planter og bede, rummer ejendommen også fælleslokale, cykel- og bilparkering. Cyklisterne kan også parkere i gården, et grønt område der også rummer private terrasser for stuelejlighederne.

En karrébebyggelse med udpræget grøn karakter

Schades Have ligger på grænselandet mellem det klassiske og det moderne København og er bygget med en arkitektur, der helt bevidst forener gammelt og nyt.

Samspillet mellem de varierende etagehøjder, lyse flader, teglstensfacader og vinduernes forskudte placeringer skaber et smukt og konstant varierende udtryk i bygningen, alt efter lyset og årstiden – Arkitektoniske valg, der giver bygningen et strejf af charmerende asymmetri.

Bebyggelsen har en udpræget grøn karakter: dels med et frodigt gårdrum som samlingspunkt for beboerne og dels med grønne tage med Mos-Sedum, en særlig slags tagvegetation, som udover at skabe et fint farvespil, hjælper til at opsamle regnvand og bidrager til områdets biodiversitet.

Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects og stod færdig i 2016.

Beliggenhed

Cafe

~0m

Off. transport

~200m

Park

~350m

Skole

~300m

Butik

~450m

1-6

Værelses Lejligheder

173

Moderne lejligheder

2016

ejendommen bLEV ByggeT

Nu

EN DEL AF HEimstaden

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning

Information vedr. coronavirus

Læs Heimstaden Danmarks generelle forholdsregler og opdateringer.