Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejeboliger i Rys stemningsfulde omgivelser

Rugaards Skovvej

Lyse lejligheder i charmerende Ry

Rugaards Skovvej består af 28 funktionelle lejeboliger attraktivt beliggende i stemningsfulde Ry. Boligerne byder på tre til fire lyse værelser fordelt på 73-113 m² og henvender sig til dig, der lægger vægt på et fællesskab og nærvær i et aktivt lokalområde omgivet af smukke grønne områder. Boligerne rummer alle gode planløsninger, hvilket gør dem lette at indrette - og har egen altan eller terrasse, så der er plads til at nyde roen og udsigten. Derudover er der mulighed for parkering af bil og cykler på fællesområderne samt fælles udendørs grønne arealer.

På Rugaards Skovvej finder du indkøb, skoler, institioner, Ry-hallerne, den smukke badesø Knudsø, Himmelbjerget og masser af grønne oaser tæt på. Samtidig ligger Ry velplaceret i smørhullet mellem Skanderborg og Silkeborg, hvortil du nemt kan komme til enten i bil eller med offentlig transport.

3-4 værelser
Nær indkøbsmuligheder
Skoler og insitutioner i området
Bademuligheder i Knudsø

Ledige lejeboliger i Rugaards Skovvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning