Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger placeret på Frederiksberg

Revyhaven

Lejligheder tæt på by og park

Revyhaven er ideel for dig, som ønsker at bo tæt på byens puls, offentlig transport og hyggelige caféer. Her finder du 42 lejligheder, der varierer i størrelsen fra to til tre værelser. Alle boliger har et dejligt privat uderum i form af enten en altan eller terrasse.

I ejendommen er der en fælles tagterrasse, som frit kan benyttes af ejendommens beboere - dette bidrager til et godt fælleskab og naboskab.

2-3 værelser
Egen altan eller terrasse
Tæt på offentlig transport
Få skridt til indkøbsmuligheder

Fakta om boligerne

Revyhaven består af 42 attraktive lejeboliger fordelt på to til tre værelser med egen altan eller terrasse. Alle lejligheder er designet i klassisk, nordisk stil med fokus på æstetik og gode lysforhold.

I alle lejlighederne får du:

  • 61-110 m2
  • Lyst køkken med moderne hårde hvidevarer
  • Gode planløsninger
  • Egen altan eller terrasse
  • Fælles tagterrasse
  • Adgang til elevator
  • Parkeringslicens

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Bliv en del af Flintholms Revykvarter

På Frederiksberg i det moderne og attraktive revykvarter, finder du Revyhaven. Kvarteret er et sprudlende resultat af den omfattende byplanlægning, som Frederiksberg Kommune har igangsat. Her kan du være med til at forme og skabe bydelen, hvor du finder kulturmiljøer, butiks- og erhvervsliv og grønne områder.

Revyhaven blev opført i 2007 og har et moderne arkitektonisk udtryk. Alle boligerne opført i lyse og kvalitetsmaterialer.

Med en bolig i Revyhaven, vil du blive en del af en ny bydel, som er skabt på baggrund af forskellighed i alt fra boliger, og kollegier til plejehjem og kontorbygninger. Der er blevet skabt en by i byen, hvor omdrejningspunktet er storbyens stemning i en overskuelig skala.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning