Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nyopførte lejeboliger i grønne omgivelser i Birkerød

Pilehøj 1A & 1B

Nyopførte lejeboliger i grønne omgivelser i Birkerød

Med en lejebolig i Pilehøj får du en rummelig lejlighed i grønne og rolige omgivelser med plads til både familier, singler og seniorer.

De to punkthuse – med i alt 22 lyse lejeboliger – er placeret på områdets sydøstlige hjørne og bygget i lyse materialer med fine finesser i træ.

Alle lejligheder er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt og med udgang til privat altan eller terrasse på terræn.

Inden for kort afstand finder du både dagligvarebutikker, børneinstitutioner, skoler, offentlig transport – og omkringliggende, grønne områder, der byder på rig mulighed for gåture ved Birkerød Sø eller et slag golf i Furesø Golfklub.

Med en bolig i Pilehøj har du alt, du behøver, inden for rækkevidde. Et behageligt nærmiljø tæt på by og natur.

3-5 værelser
400 meter til institution
Tæt på grønne områder
1,7 kilometer til Birkerød Station

Fakta om boligerne

Pilehøj består af 22 attraktive lejeboliger fordelt på tre til fem værelser med egen altan eller terrasse. Lejlighederne størrelser spænder fra 98 m2 – 136 m2, som alle byder på gode planløsninger. Hertil byder ejendommen på elevatorer, depotrum, legeplads og et skønt nærmiljø.

I lejlighederne får du:

  • Flotte lamelparketgulve i eg
  • Siemens hårde hvidevarer i køkkenet, energiklasse A til A+
  • Hvidt, grebsfrit køkken
  • Lyst badeværelse med Damixa-armaturer – eller tilsvarende
  • Siemens 7 kg vaskemaskine og tørretumbler
  • Gode planløsninger og lyse rum med store vinduer
  • Gulvvarme i hele boligen
Se ledige boliger

Højt til himlen med plads til privatliv og fællesskaber

Med en lejebolig i Pilehøj er du tæt på det hele – grønne områder, byens puls, offentlig transport, institutioner, legepladser og trygge stisystemer med plads til at mødes, lege og slappe af.

De unikke lejeboliger er indrettet, så pladsen udnyttes optimalt, og med udgang til privat altan eller terrasse på terræn, der sikrer skønt lysindfald i alle rum.

Rundt om ejendommen er de grønne områder centrale omdrejningspunkter. Skov, sø og parker danner fredelige rammer og skaber plads til alle slags udendørs aktiviteter – en sejltur på søen, en gåtur i parken eller et slag golf i Furesø Golfklub.

Pilehøjs beliggenhed omfavner det behagelige nærmiljø, mens byens bekvemmeligheder også blot er et stenkast væk.

Birkerød er en moderne bydel i Nordsjælland, der rummer alt, hvad du behøver i hverdagen. Byen er tryg og byder på flere skoler, butikker og masser af fællesskab – og med ca. 30 minutters kørsel til København, er de perfekte, fredelige rammer sat, mens du stadig har kort til hovedstaden.

Her er der højt til himlen og plads til det gode liv!

Se ledige boliger

Harmonisk, gennemtænkt arkitektur

Pilehøj fremstår som to punkthuse med hvide facader og felter af lodretstående lærketræslister. Farveskalaen er varierende og harmonisk i samspillet mellem de hvide facader, de lodrette lameller i en varm, brun nuance og altaner samt vinduer i mørkegrå.

Ejendommen er tegnet af tnt arkitekter og opføres i tre etager. Den lyse og venlige arkitektur matcher områdets fredelige ånd og falder fint i hak med de omkringliggende områder.

Lejlighedernes udformning matcher ligeledes ejendommens harmoniske arkitektur. De store vinduer omfavner udendørsarealerne og kaster lys ind i boligen, der bevidst er designet som et åbent opholdsrum med plads til hele familien.

Se ledige boliger
~2 kilometer
~1,7 kilometer
~400 meter
~1,7 kilometer

Ledige lejeboliger i Pilehøj 1A & 1B

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning