Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejligheder i mange størrelser nær Silkeborg

Padborgvej

Lyse lejligheder i mange størrelser nær Silkeborg

Padborgvej består af 48 lyse lejligheder med mulighed for egen terasse eller altan. Lejeboligernes størrelse spænder fra to til fire værelser fordelt på 67-123 m², så her er plads til både små og store familier, par, singler, studerende og seniorer. Her får du en skøn lejebolig med en god planløsning, der gør boligen let at indrette - samt flotte store vinduespartier, der lukker masser af lys ind.

Lejlighederne er beliggende i Hvinningdal, fire kilometer vest for Silkeborgs bymidte. I lokalområdet finder du indkøbsmuligheder og børneinstitutioner, og samtidig kommer du nemt og hurtigt til Silkeborgs utallige muligheder; caféer, restauranter, grønne områder og mange butikker, enten på cykel, med bus eller i bil.

2-4 værelser
Indkøbsmuligheder tæt på
Børneinstitutioner i området
4 km til Silkeborg

Fakta om boligerne

Ejendommen består af forskellige boligtyper. Til alle boligerne hører enten egen have, altan eller svalegang med, samt et redskabsskur til opbevaring af fx havemøbler.

Med en lejebolig på Padborgvej får du:

  • To til fire værelser
  • 67-123 m²
  • Gode planløsninger med lyse rum og store vinduer
  • Adgang til elevator
  • Eget skur/depotrum
  • Adgang til fællesfaciliteter og et attraktivt område


Der kan ansøges om én mindre hund pr. lejemål - læs mere her om retningslinjer for husdyr.

Lyse lejeboliger i inspirerende omgivelser

Hvinningdal byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i dagligdagen. Hvis man skal handle stort ind ligger Silkeborg forholdsvis tæt på med en lang række butikker i Silkeborg centrum samt diverse indkøbsmuligheder. I Hvinningdal findes desuden sportshal, skole, kirke og offentlig transport. Med sin placering i den ydre del af Silkeborg er der gode muligheder for at få naturen helt tæt på enten i skoven eller ved vandet.

Silkeborg er særlig kendt for sin smukke natur, med Gudenåen og Danmarks største sammenhængende skovområde. I Silkeborg finder du alt hvad du kunne tænke dig inden for kunst og kultur, samt shopping i små hyggelige gågader.

Ejendommen råder også over et stort grønt fællesareal med grill og legeplads hvor der er plads til fælleskab og leg.

Ledige lejeboliger i Padborgvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning