Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nybyggede og lækre rækkehuse i Skærbæk nær Fredericia

Overmarken

Nybyggede rækkehuse i hyggelige Skærbæk nær Fredericia

Overmarken består af 74 flotte rækkehuse med egen have og terrasse samt mulighed for parkering. Lejeboligernes størrelse spænder fra 63-128 m² fordelt på to til fem lyser værelser, så her er plads til både små og store familier, par, singler og seniorer. Her får du en moderne og stilren bolig opført i 2020 med lyse murstensfacader, store vinduespartier og funktionelle planløsninger. I Overmarken bor du i et trygt og familievenligt område med fælles legeplads til de mindste - og utallige muligheder for at dyrke fællesskabet både i Overmarken og i Skærbæk.

I Skærbæk finder du indkøbsmuligheder, offentlig transport, skole og dagsinstitutioner samt idylliske Skærbæk Strandpark med udsyn til Lillebælt. Desuden er der rig mulighed for skønne gå- og picnicture for familien i de omkringliggende skovområder. Skærbæk er praktisk beliggende 11 kilometer fra Fredericia og 13 kilometer fra Kolding, så du på kort tid befinder dig nær pulserende gågader, gode spisesteder, specialbutikker og mange kulturtilbud.

2-5 værelser
Gåafstand til indkøb
Skole og insitutioner i området
11 km til Fredericia

Ledige lejeboliger i Overmarken

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning