Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse rækkehuse i Millinges grønne omgivelser

Østerbyvænget

Flotte rækkehuse i idylliske omgivelser i Millinge

Østerbyvænget består af 16 flotte rækkehuse i Millinge, fem kilomenter nordvest for Faaborg. Lejeboligerne rummer alle fire lyse værelser fordelt på 101 m², med plads til både små og store familier, par, singler og seniorer, der lægger vægt på nærvær, lokalt fællesskab og grønne omgivelser. Rækkehusene er bygget i solide materialer med smukke vinduespartier, der giver et flot lysindfald. Derudover er der gode parkeringsmuligheder for beboerne og praktiske sti- og fortorvsanlæg, der forbinder området.

I Millinge og nabobyen Svanninge finder du indkøbsmuligheder og skole, og ønsker du en tur i det grønne, kan du opleve de smukke Svanninge Bakker, også kaldet De Fynske Alper, der byder på golf-, kælke- og skiterræn og gode udsigtspunkter. Samtidig er kystbyen Faldsled og stemningsfulde Faaborg blot en cykeltur væk.

4 værelser
Indkøbsmuligheder i området
Svanninge Bakker og Bjerge tæt på
5 km til Faaborg

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning