Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige etplans boliger i familievenlige omgivelser

Nytoften

Dejlige etplans boliger i familievenlige omgivelser i Odense

Nytoften ligger i det sydøstlige Odense - et område som er særligt egnet til familier, der ønsker rolige og trygge rammer. I og omkring Nytoften finder du masser af parcelhuse, andelsboliger, almene boliger og rækkehuse - så der er god mulighed for at finde legekammerater i nabolaget, hvis du har børn.

De 30 boliger i Nytoften ligger i perfekt afstand til hverdagens nødvendigheder med både skole, institutioner og indkøb. Du kan komme frem til det meste via de gode cykelstier og busforbindelser ligesom der er også er god infrastruktur, hvis du helst færdes i bil.

Boligerne er godt indrettet og byder på gode værelser, køkken med spiseplads samt en dejlig have, som kan nydes året rundt.

71-103 m²
1,5 km til indkøb
500 m til offentlig transport
Parkering ved boligerne
Heimstaden lejeboliger i Nytoften, Odense

Fakta om boligerne

Boligerne i Nytoften er opført som rækkehuse samt dobbelthuse og stod færdig i 2001. Området er flot udbygget med grønne arealer, hyggelige stier og dejlig legeplads til de mindste.

Med en bolig i Nytoften får du:

  • To til fire værelser
  • Køkken med spiseplads
  • God planløsning
  • Entré og bryggers
  • Hårde hvidevarer
  • Gode værelser med indbyggede skabe
  • Lyse elementer i køkken og badværelse
  • Redskabsrum til hver bolig
  • Terrasse og flot have
Heimstaden lejeboliger i Nytoften, Odense

Landsbystemning nær Odenses pulserende bymidte

Nytoften ligger i Odenses sydøstlige del og er i kort afstand til skoler, daginstitutioner, sportsklubber, indkøb og spændende faciliteter. Skal der handles stort ind finder du Bilka tæt på, og er det tøj, der skal i indkøbskurven, ligger Rosengårdscentret blot cirka fire kilometer væk. Centeret byder på mere end 150 butikker med alt, hvad hjertet begærer.

Dele af Fraugde Gymnastik og idrætsforening ligger 400 meter fra Nytoften og her kan du gå til både fodbold, håndbold, gymnastik, volley, badminton og teater.

Er børnene ikke til sport, kan de dyrke fællesskabet hos de forskellige fritidstilbud i området. Blandt andet UC Aktivitetssted Fraugde er et fantastisk mødested for børn og unge, der vil opbygge nye venskaber og være kreativ eller spille spil.

Naturen kan udforskes i den nærliggende "Kohaveskoven" som er et af Odenses største og fineste naturområder. Sanderumgård eller Hollufgård Park er også et besøg værd, hvis man værdsætter smukke omgivelser, hvor frokosten kan nydes eller fugleliv kan udforskes.

~1 kilometer
~1,2 kilometer
~400 meter
~3,1 kilometer
~2,7 kilometer
~4,4 kilometer

Ledige lejeboliger i Nytoften

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning