Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nyopførte studieboliger i Lyngby

Nygården

Nyopførte studieboliger centralt i Lyngby

Lejeboligerne i Nygården byder både på et- og toværelseslejligheder – alle med eget køkken og bad samt adgang til fællesvaskeri, gård og grøn taghave.
Her får du en moderne studiebolig med central beliggenhed på hovedgaden med indkøbsmuligheder i stueplan samt caféer, shoppingmuligheder og offentlig transport lige om hjørnet.

1-2 værelser
Tæt på Lyngby Station
Grønt gårdmiljø
Eget bad og køkken

Hvem kan ansøge om en studiebolig?

Et af nedenstående kriterier skal være opfyldt, for at du er berettiget til en studiebolig:

 • Du er i gang med en SU-berettiget uddannelse.
 • Du er i lære, traniee eller har en elevplads.
 • Du kan dokumentere minimum 20 timers ugentlig skolegang i dagtimerne. Det gælder også uddannelser, der ikke er SU-berettigede (fx. produktionsskole og sprogskole).
 • Du er i gang med et praktikophold eller lignende, hvor dette er et krav for optagelse på en uddannelse.
  Praktikophold og andet kan dog kun godkendes som dokumentation for 1 år.
 • Du er ung og har et særligt behov (dokumenteres af fx. en sagsbehandler ved kommunen).

Bemærk: HD- og PHD-uddannelser er ikke adgangsgivende til studieboliger.

Vi gennemfører studietjek en gang om året, jf. gældende regler for studieboliger.

Nygaarden studiebolig heimstaden

Studieliv og fællesskaber både inde og ude

I Nygården finder du 160 studieboliger med forskellige boligtyper fordelt på første til femte etage – alle med eget køkken og badeværelse i høj kvalitet. Lejlighederne består af enten ét eller to værelser og har adgang til hyggelige fællesarealer både indendørs og udendørs.

Indenfor indbyder de lyse fællesarealer med moderne køkkenrum til både hygge, lektielæsning og fællesspisning, og udenfor på første etage er der fra den store gård rig mulighed for ophold i de grønne områder. Gårdhaven rummer desuden cykelhuse, så du trygt kan parkere din cykel – og let komme omkring til både by og natur.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Bo tæt på uddannelsesinstitutioner, Dyrehaven og Bellevue

I Nygården bor du i moderne studieboliger midt i Lyngby. Her er alt, hvad du har behov for indenfor rækkevidde: indkøbsmuligheder i ejendommens stueetage, fitness om hjørnet og caféer og butikker nede ad hovedgaden.

Fra Nygården har du som studerende kort cykelafstand til både DTU og Cphbusiness, og skal du til København, kan du nemt komme omkring med de mange busser og S-toge, som kører fra Lyngby Station.

Er du aktiv i fritiden, ligger SATS, Fitness Word og Lyngby Boldklub tæt på, og vil du en tur til grønne områder, bringer en cykeltur dig til Dyrehaven, Bellevue strand, Lyngby Sø og Sorgenfri Slotspark.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Om studieboligerne

Nygården består af fem etager med dagligvarebutikker i stueplan, mens de 160 lyse lejeboliger er fordelt på første til femte sal. Lejlighederne varierer fra et til to værelser og er indrettet i funktionelle planløsninger og designet i ren, nordisk stil med store vinduespartier.

I studieboligerne får du:

 • Eget køkken fra Invita med Grohe-armatur samt kogesektion og ovn fra Zanussi.
 • Lyst badeværelse med Grohe-amaturer
 • Adgang til fælles opholdsrum og fælleskøkken fordelt på etagerne
 • Fælles grøn gård
 • Fælles vaskerum på hver etage
 • Elevator i opgangen
 • Cykelparkering i gården

Husdyr er ikke tilladt.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Nygården skaber nyt liv til tidligere industriområde

Gennem flere årtier har området omkring Lyngby Hovedgade 62 huset autoværksteder, bilforhandlere, cementstøberi og cylinderværksted. Tilbage i 1924 ejede Thøger G. Jungersen grunden, og senest, siden 1974, har autoforhandler Andersen & Martini drevet virksomhed på området.

I 1920’erne lå et cementstøberi på Nygårdsvej, som i 1923 blev omdøbt til Gyldendalsvej, vejen der kredser op til området ved Lyngby Hovedgade 62 – og blot et par huse væk, på Lyngby Hovedgade 57, lå den gamle gård, Nygaard.

Studieboligerne er opkaldt efter den tidligere Nygaard, hvor de nyopførte boliger i dag skaber hjem til unge i nye rammer – og nyt liv til et tidligere industriområde.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Forskudte etager med grøn gårdhave som samlingspunkt

Nygården er en fem-etagers ejendom med variation i både formsprog og materialer. Fra femte til første etage nedtrappes bygningen ved to af fløjene, hvilket skaber åbne vidder, fin udsigt fra alle boliger samt lys både inde og ude.

Ejendommen indskriver sig i det eksisterende bymiljø med rødbrune teglstensfacader mod vejene, mens facaderne mod det indre gårdrum er lyse og åbnes op af et mix af hvide flader og teglsten. Den indre gård er Nygårdens samlingspunkt, som bliver bundet sammen af de store, grønne arealer med plads til udendørs hygge, grillaftener og eksamenslæsning.

I stueplan er der erhvervslokaler med indkøbsmuligheder, mens de 160 moderne studieboliger fordeler sig fra første til femte sal.

Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects.

Se ledige boliger
160
50 m
300 m
10 km

Ledige lejeboliger i Nygården