Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger centralt i Lyngby

Nygården

Lejeboliger med central beliggenhed i Lyngby

Lejeboligerne i Nygården byder både på et- og toværelseslejligheder – alle med lækkert køkken og bad samt adgang til fællesvaskeri, gård og grøn taghave.
Her får du en moderne bolig med central beliggenhed på hovedgaden med indkøbsmuligheder i stueplan samt caféer, shoppingmuligheder og offentlig transport lige om hjørnet.

1-2 værelser
Tæt på Lyngby Station
Grønt gårdmiljø
Lækkert bad og køkken
Nygaarden studiebolig heimstaden

Fællesskaber både inde og ude

I Nygården finder du 160 lejeboliger med forskellige boligtyper fordelt på første til femte etage. Lejlighederne består af enten ét eller to værelser og har adgang til hyggelige fællesarealer både indendørs og udendørs.

Indenfor indbyder de lyse fællesarealer med moderne køkkenrum til både hygge og fællesspisning, og udenfor på første etage er der fra den store gård rig mulighed for ophold i de grønne områder. Gårdhaven rummer desuden cykelhuse, så du trygt kan parkere din cykel – og let komme omkring til både by og natur.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Bo tæt på uddannelsessteder, Dyrehaven og Bellevue

I Nygården bor du i moderne lejeboliger midt i Lyngby. Her er alt, hvad du har behov for indenfor rækkevidde: indkøbsmuligheder i ejendommens stueetage, fitness om hjørnet og caféer og butikker nede ad hovedgaden.

Fra Nygården har du kort cykelafstand til både DTU og Cphbusiness, og skal du til København, kan du nemt komme omkring med de mange busser og S-toge, som kører fra Lyngby Station.

Er du aktiv i fritiden, ligger SATS, Fitness Word og Lyngby Boldklub tæt på, og vil du en tur til grønne områder, bringer en cykeltur dig til Dyrehaven, Bellevue strand, Lyngby Sø og Sorgenfri Slotspark.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Om lejeboligerne

Nygården består af fem etager med dagligvarebutikker i stueplan, mens de 160 lyse lejeboliger er fordelt på første til femte sal. Lejlighederne varierer fra et til to værelser og er indrettet i funktionelle planløsninger og designet i ren, nordisk stil med store vinduespartier.

I boligerne får du:

  • Køkken fra Invita med Grohe-armatur samt kogesektion og ovn fra Zanussi.
  • Lyst badeværelse med Grohe-amaturer
  • Adgang til fælles opholdsrum og fælleskøkken fordelt på etagerne
  • Fælles grøn gård
  • Fælles vaskerum på hver etage
  • Elevator i opgangen
  • Cykelparkering i gården

Husdyr er ikke tilladt.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Nygården skaber nyt liv til tidligere industriområde

Gennem flere årtier har området omkring Lyngby Hovedgade 62 huset autoværksteder, bilforhandlere, cementstøberi og cylinderværksted. Tilbage i 1924 ejede Thøger G. Jungersen grunden, og senest, siden 1974, har autoforhandler Andersen & Martini drevet virksomhed på området.

I 1920’erne lå et cementstøberi på Nygårdsvej, som i 1923 blev omdøbt til Gyldendalsvej, vejen der kredser op til området ved Lyngby Hovedgade 62 – og blot et par huse væk, på Lyngby Hovedgade 57, lå den gamle gård, Nygaard.

Lejeboligerne er opkaldt efter den tidligere Nygaard. De nyopførte boliger i dag skaber hjem i nye rammer – og nyt liv til et tidligere industriområde.

Se ledige boliger
Nygaarden studiebolig heimstaden

Forskudte etager med grøn gårdhave som samlingspunkt

Nygården er en fem-etagers ejendom med variation i både formsprog og materialer. Fra femte til første etage nedtrappes bygningen ved to af fløjene, hvilket skaber åbne vidder, fin udsigt fra alle boliger samt lys både inde og ude.

Ejendommen indskriver sig i det eksisterende bymiljø med rødbrune teglstensfacader mod vejene, mens facaderne mod det indre gårdrum er lyse og åbnes op af et mix af hvide flader og teglsten. Den indre gård er Nygårdens samlingspunkt, som bliver bundet sammen af de store, grønne arealer med plads til udendørs hygge og grillaftener.

I stueplan er der erhvervslokaler med indkøbsmuligheder, mens de 160 moderne lejeboliger fordeler sig fra første til femte sal.

Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects.

Se ledige boliger
160
50 m
300 m
10 km

Ledige lejeboliger i Nygården