Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os
Moderne lejligheder på Nordkajen i København SV

Nordkajen

Moderne lejeboliger på Nordkajen i København SV.

Nordkajen er 127 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns nye kanalby på Teglholmen. Teglholmen er en nyopført bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Nordkajen er beliggende på en af de mest attraktive placeringer på Teglholmen, i det den er beliggende ud mod en af kanalerne samt i rolige og utrafikerede omgivelser. Det betyder, at flere indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din nye bolig.

Nordkajen består af 2-5 værelses lejligheder på mellem 50-115 m2. Alle boligerne bliver lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer, der trækker store mængder lys ind i boligen. Boligerne udføres i lækkert og lyst, skandinavisk design. Boligerne opfylder kravene til energimærkning A2020.

Fakta om lejeboligerne

  • 127 lejeboliger
  • 2-5 værelser
  • 50-115 m2
  • Egen altan eller terrasse
  • HTH-køkkener med hårdehvidevarer fra Siemens
  • Mulighed for parkeringsplads
  • Elevator i ejendommen

Et liv på vandet, tæt på byen

På Teglholmen spiller vandet en central rolle for områdets beboere. Tag fx en morgensvømmetur eller ro din havkajak ud og nyd solopgangen på havnekanalens vuggende bølger. På Teglholmen er du tæt på bylivets glæder i Indre By. Tager du havnebussen fra Teglholmens Østkaj, kommer du afslappet ind til Nyhavn på bare 10 minutter. Er det shopping i Fields der trækker, bringer bussen dig derhen på få minutter. Allerede i 2023 bindes Teglholmen sammen med den planlagte metro cityring. Og Amager Fælled er kun en cykeltur væk.

Restaurant

~500 m.

Børnehave

~400 m.

Indkøb

~290 m.

Kultur

~650 m.

Skole

~600 m.

Off. transport

~450m

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning