Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os Info vedr. coronavirus
Et liv på vandet

Nordkajen

Et liv på vandet

På Teglholmen spiller vandet en central rolle for områdets beboere. Tag fx en morgensvømmetur eller ro din havkajak ud og nyd solopgangen på havnekanalens vuggende bølger. På Teglholmen er du tæt på bylivets glæder i Indre By. Tager du havnebussen fra Teglholmens Østkaj, kommer du afslappet ind til Nyhavn på bare 10 minutter. Er det shopping i Fields der trækker, bringer bussen dig derhen på få minutter. Allerede i 2023 bindes Teglholmen sammen med den planlagte metro cityring. Og Amager Fælled er kun en cykeltur væk.

Bo i Nordkajen

Nordkajen består af 2-5 værelses lejligheder på mellem 50-115 m2. Boligerne er klar til indflytning foråret 2019. Alle boligerne bliver lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer, der trækker store mængder lys ind i boligen. Boligerne udføres i lækkert og lyst, skandinavisk design. Boligerne opfylder kravene til energimærkning A2020.

Restaurant

~500 m.

Børnehave

~400 m.

Indkøb

~290 m.

Kultur

~650 m.

Skole

~600 m.

Off. transport

~450m

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning

Information vedr. coronavirus

Læs Heimstaden Danmarks generelle forholdsregler og opdateringer.