Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Charmerende københavnerlejligheder på Nørrebrogade

Nørrebrogade

Charmerende københavnerlejligheder på Nørrebrogade

På Nørrebrogade i København finder du denne charmerende ejendom fra 1858. Etageejendommen samt det tilhørende baghus består af i alt 22 lejeboliger og varierer fra to til fire værelser.

Lejlighederne er rummelige og har tilhørende altan, frank altan, terrasse eller tagterrasse. Alle boliger er indrettet i gode planløsninger og er lyse - både fra gade til baghus, da de store vinduer sikrer fint lysindfald.

Ejendommens beliggenhed midt på Nørrebrogade - og kort fra Søerne - gør, at de perfekte rammer er sat midt i byens liv. Alt hvad du behøver, er inden for rækkevidde, mens der stadig er plads til at trække sig tilbage og nyde hyggelige stunder alene,, med familie, venner eller naboer.

To til fire værelser (71-166 m2)
100 m. til indkøb
200 m. til offentlig transport
350 m. til park og grønne områder

Fakta om boligerne

Med en lejebolig på Nørrebrogade får du:

  • To til fire værelser, fordelt på 71-166²
  • Altan, fransk altan, terrasse eller tagterrasse
  • Store vinduer og lyse værelser
  • Gode og funktionelle planløsninger
  • Fælles, aflåst gårdmiljø
  • Kælderrum eller depotrum til alle lejemål

Nørrebro - en attraktiv og alsidig bydel

Nørrebro er en alsidig bydel med fart på, hvor der er plads til leg, sjov og til afslapning på pladser og i parker. Kreativiteten blomstrer på Nørrebro, og de mange caféer, restauranter og barer skaber både liv og hygge i denne del af København.

Når du træder ud af ejendommen finder netop du både indkøbsmuligheder, offentlig transport, caféer og grønne områder (bl.a. Assistents Kirkegård som ligger ca. 300 meter fra ejendommen), mens Indre by også blot er en lille cykeltur væk.

Med en lejebolig på Nørrebrogade, bor du i en attraktiv bydel med fælleskab og mangfoldighed i fokus.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning