Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rækkehuse og lejligheder i det sydøstlige Odense

Nørrebjerg Runddel I

Rækkehuse og lejligheder i det sydøstlige Odense

Nørrebjerg Runddel ligger i det meget attraktive boligområde, Tornbjerg, i Odense SØ. Tornbjerg udgør, sammen med Fraugde og Holluf Pile, et familievenligt område med alle hverdagens nødvendigheder i fin kombination med et stærkt erhvervsliv.

Særligt børnefamilier nyder de rolige og grønne omgivelser i dagligdagen mens Odenses mange seværdigheder og pulserende bymidte, kun seks kilometer væk, udforskes i ferier og weekender.

Hver bolig i stueetagen i Nørrebjerg Runddel har egen overkommelig have med tilhørende flisebelagt terrasse samt et lille redskabsrum. Alle lejeboliger er funktionelt indrettet og har gode værelser, dejligt køkken i åben forbindelse med stue samt badeværelse med gulvvarme.

44-95 m²
1,2 km til indkøb
1 km til offentlig transport
Fælles legeplads
Heimstaden lejeboliger i Nørrebjerg Runddel, Odense

Fakta om boligerne

De 100 boliger i Nørrebjerg Runddel er opført i 2003 og fremstår som hhv. lejligheder og rækkehuse i enten et eller to plan. Til området er der grønne hyggelige oaser samt en fælles legelads til områdets børn.

Med en bolig i Nørrebjerg Runddel får du:

  • To til fire værelser
  • Praktisk entré
  • Badeværelse med gulvvarme
  • Køkken i åben forbindelse med stue
  • Gode værelser med indbyggede skabe
  • Hårde hvidevarer
  • Eget redskabsrum
  • Flisebelagt terrasse til boligerne i stueetagen
Heimstaden lejeboliger i Nørrebjerg Runddel, Odense

En bydel med noget for enhver smag

Nørrebjerg Runddel ligger i Odenses sydøstlige del og er i kort afstand til skole, børnehave, vuggestue, nærbutikker, fritidscentre, kirke, gymnasium og kollegium. Bydelen er omgivet af Niels Bohrs Allé mod nord og Ørbækvej mod syd.

Indkøbsfaciliteter er der også rigeligt af i nærområdet og skal der handles stort ind finder du Bilka tæt på. Skal familien have nyt tøj eller mangler du en kaffemaskine ligger Rosengårdscentret cirka fire kilometer væk. Centeret byder på mere end 150 butikker med alt, hvad hjertet begærer.

Dele af Fraugde Gymnastik og idrætsforening ligger 400 meter fra Nørrebjerg Runddel og her kan du gå til både fodbold, håndbold, gymnastik, volley, badminton og teater.

Er børnene ikke til sport, kan de dyrke fællesskabet hos de forskellige fritidstilbud i området. Blandt andet UC Aktivitetssted Fraugde er et fantastisk mødested for børn og unge, der vil opbygge nye venskaber og være kreativ eller spille spil.

Naturen kan udforskes i den nærliggende "Kohaveskoven" som er et af Odenses største og fineste naturområder. Sanderumgård eller Hollufgård Park er også et besøg værd, hvis man værdsætter smukke omgivelser, hvor frokosten kan nydes eller fugleliv kan udforskes.

Odenses bybusser har fine busforbindelser i området men området er også centralt placeret i forhold til både motorvej, landevej og ringvej.

~1 kilometer
~1 kilometer
~2,6 kilometer
~400 meter
~6,2 kilometer
~4,4 kilometer

Ledige lejeboliger i Nørrebjerg Runddel I

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning