Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige rækkehuse tæt på Odense

Nørrebjerg Runddel III

Skønne rækkehuse i Tornbjerg nær Odense

Nørrebjerg Runddel byder på 47 funktionelle rækkehuse i et hyggeligt område i Tornbjerg i det sydøstlige Odense. Lejeboligerne varierer i størrelse og byder på tre til fire værelser fordelt på 73-94 m², så her er plads til både familier, par, singler og seniorer. Her får du en lys bolig praktisk fordelt på et plan med en god planløsning - samt udgang til egen have, hvorfra du kan nyde årstidernes skifte.

Som beboer på Børrebjerg Runddel mærker du hurtigt den familievenlige stemning, da der er plads til leg for de mindste på de fælles legepladser og grønne udearealer. Samtidig er plads til både ro og privatliv. Her bor du i et aktivt lokalområde med fællesskab og nærvær i fokus, tæt på skoler, indkøb, uddannelsesinstitutioner og mange fritidsmuligheder. Skal du en tur til pulserende Odense C, er det blot en kort tur på seks kilometer enten på cykel, i bil eller med offentlig transport.

3-4 værelser
Indkøbsmuligheder tæt på
Skoler og insitutioner i området
6 km til Odense C

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning