Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige rækkehuse i det sydøstlige Odense

Nørrebjerg Runddel II

Funktionelle rækkehuse i rolige omgivelser

Nørrebjerg Runddel II består af 40 lyse rækkehuse i et plan med udgang til egen have. Lejeboligernes størrelse varierer og byder på tre til fire værelser fordelt på 62-104 m², så her er plads til både familier, par, singler og seniorer. Boligerne har køkken i åben forbindelse med stuen og gode planløsninger, og henvender sig til dig, der lægger vægt på både nærvær, fællesskab og privatliv i trygge og grønne rammer.

Her bor du i familievenligt område med fælles legeplads til de mindste og skønne grønne oaser, der inviterer til ro og afslapning. Tornbjerg er et attraktivt boligområde beliggende i i Odense SØ, blot seks kilometer fra Odenses pulsende byliv med gode caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Hertil kommer du nemt enten på cykel, med offentlig transport eller i bil. Samtidig bor du i et aktivt lokalområde med skoler, institutioner, indkøb og masser af sports- og fritidsaktiviteter tæt på.

3-4 værelser
Nær skoler og insitutioner
1,2 km til indkøb
Offentlig transport til Odense

Ledige lejeboliger i Nørrebjerg Runddel II

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning