Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige rækkehuse i det sydøstlige Odense

Nørrebjerg Runddel II

Funktionelle rækkehuse i rolige omgivelser

Nørrebjerg Runddel II består af 40 lyse rækkehuse i et plan med udgang til egen have. Lejeboligernes størrelse varierer og byder på tre til fire værelser fordelt på 62-104 m², så her er plads til både familier, par, singler og seniorer. Boligerne har køkken i åben forbindelse med stuen og gode planløsninger, og henvender sig til dig, der lægger vægt på både nærvær, fællesskab og privatliv i trygge og grønne rammer.

Her bor du i familievenligt område med fælles legeplads til de mindste og skønne grønne oaser, der inviterer til ro og afslapning. Tornbjerg er et attraktivt boligområde beliggende i i Odense SØ, blot seks kilometer fra Odenses pulsende byliv med gode caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Hertil kommer du nemt enten på cykel, med offentlig transport eller i bil. Samtidig bor du i et aktivt lokalområde med skoler, institutioner, indkøb og masser af sports- og fritidsaktiviteter tæt på.

3-4 værelser
Nær skoler og insitutioner
1,2 km til indkøb
Offentlig transport til Odense

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning