Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Charmerende lejeboliger i København K

Nørre Farimagsgade

Charmerende lejeboliger i København K

Nørre Farimagsgade er en ældre, charmerende ejendom fra 1878, placeret i hjertet af København. Ejendommen består af i alt 5 etager og rummer i alt 58 lejeboliger.

På den anden side af ejendommen gemmer sig et lille gårdmiljø med mulighed for cykelparkering. Derudover er der tilhørende vaskekælder og depotrum til hele ejendommen.

2-3 værelser
Nær Ørstedsparken og Kongens Have
Hyggeligt gårdareal
Tæt på Nørreport Station
Heimstaden_Noerrefarimagsgade_lejeboliger

Central beliggenhed i København K

Nørre Farimagsgade er centralt placeret i København K med Torvehallerne, Københavns eksklusive madmarked, som nabo.

Et stenkast fra ejendommen ligger Strøget med sine mange butikker og Kongens Have, Ørstedsparken og søerne, som er nogle af indre bys grønne åndehuller.

Der findes flere både skoler og daginstitutioner i gå- eller cykelafstand. Desuden ligger ejendommen kort fra Nørreport station, som med både metro og togforbindelser gør det nemt at komme rundt i landet.

Med den centrale beliggenhed følger der også mange indkøbsmuligheder. Lige nede på gaden ligger der blandt andet en Fakta og en døgnkiosk, hvis der bliver behov for det.

Heimstaden_Noerrefarimagsgade_lejeboliger

Charmerende ejendom fra 1878

Ejendommens nederste del er præget af hvidpudsede sten, mens resten af bygningen er udført i gule mursten med en mørk fuge.

Vinduerne er klassiske, hvide dannebrogsvinduer, omkranset af brede, lysegrå karme, som giver et herskabeligt udtryk til bygningen.

Taget er af fibercement med loftsvinduer.

~50 meter
~300 meter
~350 meter
~350 meter
~750 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning